Bataie cu toporul si focuri de arma intr-o familie din Frasin, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 57 de ani din oraşul Frasin s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, ameninţare şi distrugere, după ce, pe fondul consumului de alcool, şi-a lovit fiul cu un topor, după care a tras şi două-trei focuri de armă asupra acestuia.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Alexie P. (33 ani) din oraşul Frasin a fost bătut, duminică seara, de tatăl lui, Vasile P. (57 ani) care a folosit împotriva fiului un topor şi un pistol cu bile.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că duminică seara, Alexie P., însoţit de prietena lui, Iuliana N. a venit acasă, iar între el şi părinţii săi a izbucnit un scandal pe fondul unor neînţelegeri legate de un proces civil, pierdut de părinţi la Judecătoria Gura Humorului. Conflictul a degenerat, când tatăl a luat un topor cu care şi-a lovit fiul în spate.

Ulterior, Vasile P. şi-a luat din maşină, un pistol cu bile de cauciuc, calibrul 9 mm, cu care a tras câteva focuri de armă, nefiind rănită însă nici o persoană.

În urma incidentului, Vasile P. a fost rănit la mână, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Gura Humorului şi ulterior la Spitalul de Urgenţă Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, fiind diagnosticat cu „plagă contuză tăiată antebraţ drept şi stare de ebrietate”.

Fiul acestuia, Alexie P., are o rană superficială în zona omoplatului stâng, dar a refuzat internarea, fiind şi el în stare de ebrietate.

Poliţiştii au ridicat din locuinţa familiei un topor, despre care există indicii că a fost folosit în agresiune, dar nu a fost identificat pistolul despre care Alexie P. susţine că a fost folosit de tatăl său.

Mama lui Alexie P., Valeria, (55 ani), aflată şi ea în stare de ebrietate, a depus plângere penală împotriva fiului ei, pentru lovire, iar acesta din urmă îi reclamă de asemenea pe părinţii lui. Poliţiştii au întocmit dosar penal faţă de Vasile P. pentru lovire şi alte violenţe, ameninţare şi distrugere, iar împotriva lui Alexie P. pentru lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de