Singurul cinematograf din municipiu, luat cu asalt de suceveni. Vezi cat mai costa biletul la film


Intră acum și în grupul de

Nici nu şi-a deschis bine porţile primul cinematograf 3 D din municipiul reşedinţă de judeţ, în urmă cu aproximativ două săptămâni, că a şi fost luat cu asalt de zeci de suceveni dornici să vizioneze în varianta 3D cele mai renumite producţii cinematografice.

Dacă la început rezervările la film se făceau online, acum, acestea se fac exclusiv telefonic, cu o zi, două, înaintea proiectării peliculelor alese, şi asta pentru a nu exista inconvenienţe, explică Vasile Păsăilă, proprietarul mini cinematografului situat la etajul I al complexului comercial Galleria Mall Suceava.

„Dacă în prima zi, la deschiderea oficială a mini cinematografului 3 D ne-am invitat prietenii, cunoştinţele să se relaxeze cu efectele unui film de calitate, de a doua zi, ne-am bucurat de o prezenţă neaşteptat de mare a publicului sucevean. Până în prezent, pot spune că s-a creionat un public ţintă, format în special din tineri cu vârsta cuprinsă între 20-25 de ani.

Programul de film începe zilnic de la ora 14.00 cu două filme de animaţie destinate îndeosebi copiilor, iar în week-end programul începe de la ora 12.00. Zilnic, avem câte 4-5 proiecţii, iar cele mai multe cereri se înregistrează la proiecţiile de la orele 19.00 şi 21.00”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Vasile Păsăilă.

Potrivit aceleiaşi surse, deşi filmele de animaţie, cum ar fi „Ice Age” sunt dedicate în special copiilor, la aceste proiecţii participă frecvent, cu mare interes şi amuzament, şi adulţii. Totodată, în topul preferinţelor acestora s-a situat celebrul film „Avatar”, care pentru mulţi reprezintă vizionarea în premieră în varianta 3 D.

„De când am deschis mini cinematograful, în urma solicitărilor, am proiectat < Avatar > de trei ori pe săptămână (miercuri, vineri şi duminică). Cele mai multe solicitări s-au înregistrat înaintea acestor zile, iar cu o abundenţă de solicitări ne confruntăm şi în zilele de week-end, inclusiv de vineri, când avem parte de mai multe solicitări decât locuri libere în sală. Mini cinematograful cuprinde un număr de 30 de locuri”, a mai explicat administratorul.

Preţul unui bilet la film este de 20 de lei pentru adulţi şi de 13 lei pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, care la fiecare intrare în cinematograf primesc un voucher. Conform administratorului cinematografului, la acumularea a cinci vouchere, clientul fidel are parte de a şasea intrare gratuită, la fiecare vizionare cei prezenţi în sala de cinema fiind recompensaţi cu o băutură din partea casei.

Pe lângă sucuri, bere, apă şi cafea, suceveni se pot delecta la film şi cu popcorn.

„Încercăm să avem în fiecare săptămână câte două filme 3 D proiectate în premieră la Suceava. Pe viitor, mă gândesc şi la proiecţia unor filme 2 D, respectiv îmi doresc să organizez seri tematice, cum ar fi – seara de film german, spaniol etc.”, a completat Vasile Păsăilă.

Printre filmele care vor fi proiectate la mini cinematograful 3 D sucevean, în cursul acestei săptămâni, se numără: „Epoca de gheaţă 3”, „Dragonul”, „Bolt”, „Step up – Dansul dragostei”, „Drive angry – Iadul se dezlănţuie”, „Monster House”, „Legend guardians” ş.a.


Intră acum și în grupul de