Viceprimarul Lucian Harsovschi, la deschiderea anului universitar, la Suceava: „Orice student trebuie sa aiba macar o restanta. Sa nu o luati ca pe o tragedie si sa invatati”


Intră acum și în grupul de

În prima zi a noului an universitar, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, i-a sfătuit pe studenţii suceveni să pună mâna pe carte şi să nu se întristeze atunci când vor avea restanţe, deoarece acestea fac parte din deliciul vieţii oricărui student.

„Este bine că v-aţi înscris la această facultatea grea, dar plăcută în acelaşi timp. Pe lângă ceea ce veţi învăţa tehnic, în cadrul acestei facultăţi veţi învăţa şi lucruri foarte importante despre viaţă. Ca inginer, vă recomand să citiţi şi altfel de cărţi, în afară de cele de specialitate. Orice student trebuie să aibă măcar o restanţă. Să nu o luaţi ca pe un sfat, dar dacă se va întâmpla, să nu o luaţi ca pe o tragedie şi să învăţaţi. Dacă vreţi să fiţi buni în ceea ce faceţi, trebuie să studiaţi şi să aprofundaţi materia”, le-a transmis viceprimarul Sucevei, studenţilor suceveni.

Adjunctul primarului Ion Lungu a fost prezent luni, la festivitatea de deschidere a noului an universitar, la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, facultate pe care, la rândul său, a absolvit-o în anul 2006.


Intră acum și în grupul de