Circari si numere de magie, pe scena Balului Bobocilor de la Colegiul National „Nicu Gane” din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Circari profesionişti veniţi special de la Iaşi vor anima vineri, 14 octombrie 2011, atmosfera în Downtown Cinema Club din Fălticeni, acolo unde începând cu ora 18.00 se va desfăşura Balul Bobocilor 2011 din cadrul Colegiului Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

Şi pentru că tema spectacolului este „Circus”, organizatorii şi-au propus să introducă publicul prezent la eveniment, în atmosfera circului, aducând pe scena balului din acest an, circari pofesionişti (clovni, oameni pe catalige ş.a.). „Balul Bobocilor 2011 de la Colegiul Naţional << Nicu Gane >> este structurat cu patru pauze, fiecare a câte zece minute, timp în care cei prezenţi nu vor avea timp să se plictisească, deoarece se vor putea bucura de prezenţa unui magician care îi va încânta cu cele mai spectaculoase numere de magie”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Raluca Melinte, elevă în clasa a XII-a, unul dintre organizatorii evenimentului.

Potrivit aceleiaşi surse, balul de la „Nicu Gane” a fost mediatizat şi cu ajutorul unei maşini dotate cu megafon, care a circulat timp de câteva zile pe străzile Fălticeniului, anunţând cu mare fast apropierea Balului Bobocilor 2011 organizat în cadrul colegiului.

În competiţia pentru titlul de Miss, respectiv Mister Boboc, vor intra nouă perechi, care vor încerca să demonstreze că sunt cele mai bune, prin intermediul probelor din concurs. „Se va puncta creativitatea, spontaneitatea, dar şi talentul fiecărui candidat, în sensul în care vom avea o probă la care fiecare elev înscris va trebui să cânte, să danseze, să susţină un scurt moment artistic”, a completat Raluca Melinte.

Invitaţii speciali ai balului vor fi artiştii Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz.

Precizăm că intrarea se va face pe bază de brăţări, care vor putea fi achiziţionate contra sumei de 20 lei, la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” având acces şi persoane din exteriorul instituţiei de învăţământ.


Intră acum și în grupul de