A fost desemnata Comisia de Disciplina a Colegiului Medicilor Suceava


Intră acum și în grupul de

În urma organizării celui de-al doilea tur de scrutin care a avut loc la Suceava, în perioada 10-12 octombrie, Colegiul Medicilor şi-a desemnat Comisia de Disciplină.

Potrivit preşedintelui comisiei electorale, dr. Irina Badrajan, la vot au participat mai puţin de 50% din efectivul de votanţi, care era de 900 de medici ce activează în judeţ.

“Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor are la acest moment nouă membri, dintre care unul va fi numit de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava. În ordinea crescătoare a primirii voturilor, comisia este alcătuită din: dr. Luminiţa Papuc (medic de familie), dr. Mihai Creţeanu (şeful Secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava ), dr. Adriana Istocescu (neuropsihiatru infantil), dr. Constantin Stelică (medic internist, şeful secţiei de Medicină Internă la Spitalul Fălticeni), dr. Anca Brădăţan (medic în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe – U.P.U. Suceava), dr. Ana Burcu (medic neurolog la Spitalul Judeţean Suceava), dr. Adrian Botezan (medic nefrolog la Spitalul Judeţean Suceava), dr. Nicolae Dobromir (şeful Secţiei de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava)”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, dr. Irina Badrajan.

Precizăm că alegerile au fost făcute prin vot secret, iar mandatul noilor aleşi în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Suceava este valabil pentru o perioadă de 6 ani.

Colegiul Medicilor Suceava numără cca 1000 de membri. În luna noiembrie a acestui an, Colegiul Medicilor Suceava va organiza alte alegeri, pentru desemnarea persoanelor din conducere, adică a membrilor Consiliului, în număr de 13, aleşi pe o perioadă de patru ani.


Intră acum și în grupul de