Bobocii de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei se pregatesc de „Bal mascat venetian”


Intră acum și în grupul de

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor îi va prezenta pe candidaţii la titlul de Miss şi Mister ai Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, într-o manieră originală, menită să stârnească curiozitatea şi să menţină suspansul în rândul publicului spectator.

Întrucât tema spectacolului care se va desfăşura în data de 21 octombrie 2011, de la orele 17.00, la Casa de Cultură “Platon Pardău” din Vatra Dornei, va fi „Bal mascat veneţian”, organizatorii au convenit ca cele şapte perechi care vor intra în concurs, să poarte măşti veneţiene.

„Va exista un moment în care participanţii îşi vor arăta chipul preţ de două-trei minute, fie în momentul prezentării fiecăruia, fie la finalul show-ului care se anunţă unul inedit, învăluit în mister”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Andreea Cojocaru, unul dintre organizatorii balului.

Miss şi Mister vor fi selectaţi de către juriu în funcţie de felul în care se vor descurca la cele patru probe din concurs. Cele şapte perechi vor purta ţinute speciale pentru participarea la un bal veneţian şi vor trebui să demonstreze că sunt cei mai pricepuţi dansatori (la proba de dans), cei mai talentaţi candidaţi (la proba de aptitudini) şi cei mai isteţi (la proba de cultură generală), acolo unde vor fi nevoiţi să-şi folosească şi imaginaţia.

Potrivit organizatorilor, cea de-a patra probă de care bobocii vor trebui să treacă, va fi una specială, motiv pentru care, momentan, rămâne o surpriză.

Şi pentru a păstra aceeaşi atmosferă a „Balului veneţian mascat”, pe care elevii Liceului Teoretic „Ion Luca” vor încerca să o redea, invitatele speciale ale balului vor fi fetele de la trupa “AMADEUS”.

Precizăm că la prezentarea balului din acest an îşi vor aduce aportul şi doi „bufoni”, care vor avea grijă să însufleţească atmosfera veneţiană de la Liceul „Ion Luca”.


Intră acum și în grupul de