OANA LUPU si LAURIAN TOMESCU, cei mai frumosi boboci de la Colegiul National „Nicu Gane” din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul „Nicu Gane” din Fălticeni le-a adus titulatura de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc, elevilor Oana Lupu şi Laurian Tomescu, care pe lângă premiile oferite din partea organizatorilor, în momentul împlinirii vârstei de 18 ani, vor putea efectua gratuit cursurile unei şcoli de şoferi fălticenene.

Potrivit Ralucăi Melinte, organizator în cadrul balului de la Colegiul „Nicu Gane”, locul II a fost obţinut de concurenta Irina Amariei, care a primit titlul de Miss Popularitate, şi de Cezar Zaharia, care a fost numit Mister Popularitate.

Pe locul III s-au clasat concurenţii – Loredana Păun, care a obţinut titlul de Miss Spontaneitate şi Cosmin Clipa, declarat Mister Spontaneitate. Potrivit sursei menţionate mai sus, Loredana Păun a câştigat şi Premiul de frumuseţe, care a constat într-un laptop oferit din partea unuia dintre sponsorii evenimentului.

Amintim că în concursul pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2011 a Colegiului Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni au concurat nouă perechi, care au trecut cu brio de probele: spontaneitate, dans, aptitudini.

Pentru a intra cât mai bine în tema balului – „Circus”, organizatorii au adus pe scena balului de la Fălticeni circari profesionişti de la Iaşi. „Magicianul Augustin a fost cel care a impresionat publicul prezent la balul din acest an, el făcându-şi apariţia în fiecare din cele patru pauze, a câte zece minute, pe care le-am avut de-a lungul evenimentului. Numerele lui inedite de magie, dar şi prezenţa unui barman adus special de la Iaşi, au făcut deliciul show-ului nostru”, a declarat Şerban Vornicu, organizator.


Intră acum și în grupul de