LOREDANA COSTEA si SORIN DOBRINCU, miss si mister 2011 de la Liceul Teoretic “Ion Luca” din Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Emoţiile bobocilor din cadrul Liceului Teoretic “Ion Luca” din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, au atins apogeul vineri seara când la Casa Culturii din localitate a avut loc ediţia din 2011 a Balului Bobocilor.

Atât concurenţii cât şi prietenii şi colegii acestora aşteptau nerăbdători un spectacol pe cinste având drept temă un “Bal mascat veneţian”, în sfârşit un concurs organizat aşa cum trebuie după aproape un deceniu de absenţă la Vatra Dornei.

Cei 14 concurenţi, şapte pretendente la titlul de miss şi tot atâţia băieţi pentru a câştiga premiul de mister s-au confruntat de multe ori cu tracul apariţiei pe o scenă care le-a cam dat bătăi de cap unora dintre candidaţi. Până la urmă însă totul s-a terminat cu bine astfel că vineri seară preţ de mai bine de trei ore “Veneţia s-a regăsit la Vatra Dornei”.

Pentru ca juriul să-i desemneze câştigători, toţi concurenţii au fost nevoiţi să treacă prin patru probe alese de organizatori care au vizat prezentarea lor, verificarea cunoştinţelor şi a talentului precum şi spontaneitatea fiecăruia, amfitrionii spectacolului fiind chiar deţinătorii titlurilor de miss şi mister ediţia 2008 Andra Iordache şi Paul Proboteanu ajutaţi pe parcursul concursului şi de cei doi “bufoni veneţieni” , Cristi şi Vlăduţ.

După proba cunoştinţelor generale despre tema Balului, care i-a cam pus în încurcătură pe mulţi dintre pretendenţii la titlu, a urmat cea a aptitudinilor care a transformat competiţia într-un adevărat show pe scena Casei de Cultură spectatorii uitând totalmente că este vorba până la urmă de o competiţie. Rând pe rând fiecare dintre concurenţi “s-a lăudat” cu ce talent ascuns are, dansând, cântând sau încercând să facă stand-up comedy. Ce-a de-a patra probă, a spontaneităţii, a fost şi cea mai gustată de spectatori, atunci când concurenţii, prezenţi cu toţii pe scenă, au fost nevoiţi să compună oral o poveste începută de cineva şi continuată de ceilalţi aleşi în mod aleatoriu.

La atmosfera de neuitat au contribuit şi Mădălina Candrea, o elevă a liceului care a susţinut un recital de muzică, trupa de dansatori “Reload” (care a participat şi la concursul “Românii au talent”) iar înaintea decernării premiilor fetele de la AMADEUS care s-au întrecut pe sine.

Cea mai frumoasă dintre boboace şi Miss 2011 a Liceului Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei a fost desemnată Loredana Costea, iar Sorin Dobrincu a intrat în posesia titlului de Mister.

La capitolul spontaneitate au câştigat Oana Ungureanu şi Alex Pop, la popularitate Mădălina Cârnu şi Tiberiu Tăutu iar la talent Letiţia Brându-se şi Bogdan Axinia. Pe locul al treilea s-au clasat Ema Odochian şi Mihai Buzilă, pe poziţia secundă Roxana Bamboi şi Vlad Sava iar locul întâi a fost ocupat de Irina Pop şi Claudiu Burlacu.

În ceea ce priveşte capitolul greşeli trebuie să menţionăm utilizarea în exces a fumului cinematografic, unele întrebări poate puţin cam grele şi spaţiul mult prea mic pentru numărul impresionant de doritori să participe la spectacol, dar nu putem să nu lăudăm tema aleasă, superba costumaţie a concurenţilor şi munca depusă de organizatori pentru ceea ce la final a fost cu adevărat o reuşită!


Intră acum și în grupul de