Dontu: „Vom depune astăzi la Primăria Suceava un proiect de hotărâre pentru constituirea unei comisii care să analizeze toate lucrurile nepotrivite de la Termica SA”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Ovidiu Donţu, preşedinte executiv al PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Vom depune astăzi la Primăria Suceava un proiect de hotărâre pentru constituirea unei comisii care să analizeze toate lucrurile nepotrivite de la Termica SA. Îmi doresc ca aceasta să devină una de cercetare a abuzurilor făcute de Lungu la Termica. Lungu a compensat de două ori suma de 700 de miliarde de lei la Termica.

Sunt lucruri ce trebuie cercetate. Vrem să ştim cum s-au acordat şi multe lucrări de acolo şi cum noua centrală termică a fost încredinţată firmei ADREM INVEST.

Dacă Lungu va opri în vreun fel acest proiect să intre în şedinţa Consiliului Local, vom trimite toate sesizările noastre procurorilor.

Cred că Lungu va accepta formarea comisiei, iar personalul de specialitate din Primărie va ajuta la lămurirea situaţiei cu Termica.

PSD consideră binevenită decizia de a nu se declara CNP la momentul recensământului populaţiei. Toţi recenzorii trebuie să ştie asta şi stopat acest abuz. Ce se va face cu CNP-urile strânse până acum? Guvernul să îşi asume răspunderea pentru toată această evoluţie a lucrurilor.”


Intră acum și în grupul de