Rezultate de exceptie pentru elevii suceveni pasionati de chimie, la Concursul „Descopera si tu!” Afla aici cine este profesorul lor indrumator


Intră acum și în grupul de

Trei elevi de la Şcoala Generală cu clasele I-VIII Nr. 3 din Suceava, sub îndrumarea profesoarei Ecaterina Lazarovici, au obţinut locul I la Concursul de chimie „Descoperă şi tu!”, desfăşurat sâmbătă, 24 martie 2012.

„Concursul destinat elevilor pasionaţi de chimie << Descoperă şi tu! >> ” a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr.11 << Miron Costin >> din municipiu, în cadrul Reţelei Educaţionale << Hands on Science >> România, coordonată de Center for Science Education and Training. Sub îndrumarea profesorului de chimie Ecaterina Lazarovici, de la Şcoala Generală Nr.3 din Suceava, au obţinut premiul I următorii elevi: Sebastian Cioată, Vlad Morhan şi Vlad Răzniceanu, elevi în clasa a VII-a. Meritele deosebite ale doamnei Lazarovici s-au făcut cunoscute în acest an şi prin participarea elevei Anamaria Marcu (clasa a VIII-a), la olimpiada naţională de chimie care se va desfăşura în perioada 1-6 aprilie 2012, la Baia Mare, ea fiind singurul copil de gimnaziu care va reprezenta judeţul nostru, din lotul celor zece”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Carmen-Gina Ciobîcă, inspector specialitate fizicã-chimie în cadrul IŞJ Suceava.

Potrivit acesteia, prof. Ecaterina Lazarovici, care mai are doi ani până la pensionare, a avut de-a lungul carierei sale profesionale numeroase participări cu elevii săi, la etapele judeţene şi naţionale de chimie, aducând întotdeauna rezultate frumoase învăţământului sucevean. “O admir foarte mult pe doamna profesor Ecateria Lazarovici pentru tinereţea cu care abordează toate elementele de noutate înainte de pensie, pentru devotamentul şi profesionalismul cu care reuşeşte să facă dintr-un obiect greu precum chimia, un obiect accesibil şi plăcut pentru majoritatea elevilor săi”, a apreciat Carmen Ciobîcă.


Intră acum și în grupul de