Petru Carcalete ramane fara functiile pe care le avea in Consiliul Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Şase proiecte de hotărâre din cele 20 de puncte ce vor fi dezbătute, vineri, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Suceava, toate iniţiate de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, sunt legate de încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Petru Carcalete.

Astfel, Consiliul Judeţean Suceava urmează să voteze, vineri, încetarea de drept a mandatului lui Petru Carcalete, pentru că şi-a pierdut calitatea de membru PDL, partid pe lista căruia a candidat, el fiind înlocuit cu supleantul de pe lista PDL, Anton Filipciuc.

Totodată, Carcalete care este preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava, preşedinte al Comisiei de învăţământ din CJ Suceava, membru în Comisia de validare din CJ şi împuternicit mandatat pentru a îndeplini atribuţiile Adunării Generale a Acţionarilor la Societatea Comercială „Drumuri şi Poduri” S.A. Suceava, îşi va pierde toate aceste funcţii.

Petru Carcalete s-a înscris la începutul lunii martie în PNL urmând să fie candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, iar la două ore după ce a anunţat că a părăsit PDL a fost destituit din funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Petru Carcalete a fost lider al PNL Rădăuţi până în 2007, când s-a înscris în PLD alături de Gheorghe Flutur şi apoi a continuat activitatea în PDL, unde a fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi lider al organizaţiei municipale Rădăuţi.

Actualul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, este membru PDL, iar în mandatul 2004-2008 a fost deputat PD.


Intră acum și în grupul de