NewsBucovina.ro te provoaca la un nou CONCURS! Vezi aici despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Sezonul Balurilor Bobocilor s-a încheiat. „Întrecerea balurilor” continuă însă pe NewsBucovina.ro!

Liceenii din judeţul Suceava s-au întrecut în organizarea celor mai complexe şi mai originale spectacole. Într-o măsură mai mare sau mai mică, eforturile lor au fost apreciate şi aplaudate la scenă deschisă.

Timp de două luni de zile, redactorii NewsBucovina.ro au urmărit Balurile Bobocilor organizate de principalele colegii şi licee din judeţul Suceava şi ţi-au prezentat cronicile spectacolelor.

E rândul tău să evaluezi munca şi talentul liceenilor şi să votezi BALUL pe care îl consideri cel mai reuşit şi mai reprezentativ pentru judeţul Suceava.

După modelul concursului online organizat anul trecut, când în urma voturilor cumulate, Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Rădăuţi” a fost desemnat „cel mai tare bal din judeţ”, NewsBucovina.ro te provoacă şi anul acesta la o competiţie online cu PREMII.

Aşadar, în perioada 15 noiembrie – 1 decembrie 2012, intră pe NewsBucovina.ro şi “Alege Balul” care te reprezintă! Oricine poate vota! Adevăratele alegeri din judeţul Suceava au loc AICI, pe site-ul NewsBucovina.ro.

Detalii CONCURS


Intră acum și în grupul de