Copil de 9 ani din Bosanci, batut cu salbaticie de tatal aflat sub influenta alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un băiat de 9 ani din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, a fost bătut cu sălbăticie de tatăl său, care se afla sub influenţa alcoolului.

Despre trauma pe care a trăit-o copilul s-a aflat pe parcursul zilei de miercuri, când acesta a venit la şcoală plin de vânătăi pe corp şi pe faţă. Când a văzut în ce hal arată, directorul Şcolii Generale nr.1 Bosanci, unitatea de învăţământ unde studiază minorul, a anunţat poliţiştii care au început imediat o anchetă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că băiatul a fost lovit în mod repetat, cu o seară înainte, în jurul orelor 19:00, de tatăl său cu o curea şi o bucată de lemn.

Minorul a fost preluat şi internat la Centrul de Primire în Regim de Urgențe a Minorilor Suceava, urmând să fie prezentat la Serviciul de medicină legală Suceava în vederea efectuării unei constatări medico-legale, iar pe numele tatălui s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „rele tratamente aplicate minorilor”, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale urmând a se stabili încadrarea juridică și să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de