Echipa de handbal a Sucevei a castigat in Cipru si merge in sferturile de finala ale Challenge Cup


Intră acum și în grupul de

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Suceava s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Challenge, după ce a reusit performanta de a învinge pe terenul adversarei, formaţia cipriotă SPE Strovolos, cu un scor care vorbeste de la sine despre prestatia sucevenilor. Scorul final a fost de 32-25 (12-10), in meciul jucat sâmbătă, la Nicosia, în manşa a doua a optimilor de finală ale Challenge Cup.

Echipa antrenata de A.Bernicu venea după o victorie la limită pe terenul propriu, scorul inregistrat la Suceava fiind de 35-34, dar au reuşit un succes fara drept de apel in Cipru la 7 goluri diferență.
Dintre jucatorii Universitații Suceava, Chiruţ şi Mitrea au fost cei mai buni marcatori , cu câte 7 reuşite, celelalte goluri ale sucevenilor fiind înscrise de Acatrinei – 5, Gavriloaia – 4, Staricov – 3, Bursuc – 2, Cîntec – 2, Dumitraş – 1, Ţigănaşu – 1.

Pentru echipa gazdă, SPE Strovolos au marcat: Demosthenous – 6, Papakyprianou – 5, Milos Pesic – 5, Rados Pesic – 3, Christodoulou – 2, Zografos – 2, Antoniou – 1, Tseriotis – 1.


Intră acum și în grupul de