Trupa Odyssey a incheiat cu succes turneul prin tara


Intră acum și în grupul de

odyssey

Membrii trupei Odyssey au încheiat cu succes turneul naţional în cadrul căruia au susţinut concerte   în Suceava şi în alte cinci oraşe din ţară.

„Turneul a fost unul foarte concentrat, întrucât am susţinut şase concerte în două săptămâni, atât pe plan local, cât şi la Iaşi, Bucureşti, Braşov, Cluj şi Timişoara. Ne-a bucurat foarte mult faptul că la Bucureşti şi Timişoara, am găsit public pentru ceea ce cântăm noi. La Iaşi, am strâns 200 de iubitori ai genului, la Bucureşti 160, iar la Cluj ne-am simţit ca acasă. Primirea a fost excepţională. În total, am vândut în jur de 900 de bilete”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Cristi Rangu, liderul formaţiei Odyssey.

Tot de la el am aflat că drumul prin ţară nu a fost însă lipsit de peripeţii. “În momentul în care ne deplasam pe ruta Ploieşti-Braşov, ni s-a defectat maşina şi am fost nevoiţi să parcurgem 120 de km pe platformă. În cele din urmă, am ajuns la destinaţie, cu o oră înainte de începerea concertului”, a povestit amuzat Rangu.

El a mai dezvăluit faptul că, în luna mai, formaţia intenţionează să iniţieze un nou turneu, în alte oraşe din ţară precum: Buzău, Galaţi, Constanţa, Alba-Iulia, ş.a.

Până atunci, îndrăgita trupa suceveană de folk-rock va relua începând de vineri, 1 martie 2013, seria concertelor în Pub Del’Iri din municipiu, în cadrul proiectelor „Golden Şlagăr” şi „Conversaţii Acustice”.


Intră acum și în grupul de