Vezi aici care sunt cele mai ciudate si amuzante fotografii postate de suceveni pe Facebook!


Intră acum și în grupul de

facebookUn fenomen al zilelor noastre, creat pentru a ne oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar si necunoscute, reteaua de socializare Facebook poate fi si o inepuizabila sursa de distractie, oferita in principal de cele mai comice postari si fotografii.

Fie ca este vorba despre locatia in care aleg sa se pozeze sucevenii, fie ca este vorba despre felul inedit in care o fac, acestia apar in cele mai ciudate ipostaze – cu cainele, pepenele rosu sau oalele in cap, cu bicicleta mergand pe zapada, in cosul de cumparaturi din hipermarket etc.

facebookLa o scurta analiza a fotografiilor din concediu, observam ca nu lipsesc nici celebrele imagini in care posesorul contului apare ca un adevarat cocalar in dreptul unei masini de lux, care evident nu i-ar putea apartine nici in cateva zeci de ani lucrand in Romania,  nici cele in care omul apare tinand artistic „soarele in mana”.

Utilizatorii Facebook se impart in doua categorii – cei care urca pe web site cele mai reusite fotografii din concediu, din viata personala sau profesionala, respectiv cei care vor sa socheze, fie prin photoshoparea exagerata a pozelor in care apar, fie prin locatia neobisnuita in care sunt surprinsi. In acest sens, in „marele Univers Facebook”, gasim fotografii interesante cu suceveni care apar: in cada cu copilul lor, intr-un shooting incendiar in gara Burdujeni, pe peron si pe calea ferata, la sauna, in grajd sau in lift.facebook

Cei mai curajosi utilizatori se pozeaza fie pe bloc, fie pe cele mai abrupte varfuri de munte, evident din teribilism, dar si pentru a-si impresiona prietenii de pe Facebook.

Nu putem trece cu vederea si cele mai comune locuri in care, de regula, adolescentii suceveni aleg sa se pozeze alaturi de gasca lor. Aceste ipostaze sunt surprinde de obicei in sezonul cald, in care elevii se fotografiaza la – Cetatea de Scaun din municipiu, in parc, sau pe campul din zona Galleria Mall.

Desigur, de-a lungul timpului, Facebook ne-a oferit un adevarat spectacol in care am avut posibilitatea sa urmarim: cele mai ciudate poze cu femei insarcinate, cele mai ciudate fotografii cu animale de companie, cu vedete si persoane publice, cele mai ridicole poze cu pitipoance s.a.


Intră acum și în grupul de