Alina Viziteu si Ciprian Timofte au fost desemnati Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul National „Petru Rares” Suceava


Intră acum și în grupul de

PA111796

Ambiţioşi şi cu simţul umorului bine dezvoltat, dinamici şi plini de entuziasm, elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava sunt cei care au dat startul balurilor la nivel local, bifând şi în acest nou început de an şcolar un eveniment pe măsura aşteptărilor.

Prezentarea impecabilă a balului, prestaţia tinerilor boboci, alături de showul incendiar realizat de îndrăgita artistă Delia Matache, au constituit elementele cheie ale spectacolului, care a reuşit să capteze atenţia şi aplauzele publicului spectator.

Dincolo de tema aleasă, „CNPR goes GLAMOURS”, tinerii au strălucit la propriu pe scenă, atmosfera evenimentului fiind comparată cu cea care se regăseşte în marile capitale ale modei, la Milano, Paris sau New York.

Deschiderea balului a fost una ingenioasă, prin decernarea titlului de Miss Bobocel uneia dintre elevele din învăţământul gimnazial. Fiecare dintre cele şase concurente au primit câte o diplomă prin care au fost alese – Miss Zâmbet, Miss Dance, Miss Popularitate, Miss Energie, şi Miss Personalitate.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost prezentarea celor mai frumoşi douăzeci de boboci care au intrat în lupta pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2013. Aceştia au impresionat prin execuţia deosebită a valsului vienez, reuşind să stârnească emoţie privitorilor aflaţi în sală, dar şi prin ţinutele deosebite etalate la proba de seară. Dincolo de asta, bobocii au fost prezenţi pe scenă pe toată durata balului, fiecare demonstrându-şi talentul de a cânta, de a dansa, de a face Qwan Ki Do, sau de a face figuraţie în parodii haioase. Bobocii şi-au demonstrat isteţimea în cadrul probei de spontaneitate, acolo unde au răspuns corect mai multor ghicitori.

Balul de la „Petru Rareş” a fost completat şi de alte momente artistice deosebite, realizate de elevii colegiului, printre care amintim – interpretare vocală şi instrumentală la chitară, bike dance, dans modern, dans sportiv, scenete şi parodii.

PA111803Liceenii au dansat, pe scenă, alături de Delia Matache

Un alt moment foarte aşteptat al serii a fost cel al prestaţiei invitatului special, al Deliei Matache, care a reuşit să fie pe placul liceenilor, ce nu s-au sfiit să i se alăture pe scenă artistei. Momentul a fost unul fabulos, întrucât atât bobocii, cât şi ceilalţi organizatori au avut ocazia să danseze alături de îndrăgita artistă.

Cel mai palpitant moment al serii a fost desemnarea câştigătorilor. Astfel au fost aleşi: Miss şi Mister Popularitate, Cezara Adam şi Tudor Maxim, Miss şi Mister Locul III, Cosmina Bodnariuc şi Sebastian Rusu, Miss şi Mister Locul II, Andreea Ungureanu şi Florin Traciu, respectiv Miss şi Mister Boboc, Alina Viziteu şi Ciprian Timofte.

 

Vezi mai multe imagini din Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” aici: https://www.newsbucovina.ro/galerii-foto/88982/balul-bobocilor-2013-la-colegiul-national-petru-rares-suceava-galerie-foto


Intră acum și în grupul de