Construirea unei noi sali de gimnastica la Colegiul Informatica „Spiru Haret”, amanata din cauza lipsei banilor


Intră acum și în grupul de

Virginel IordacheChiar dacă la începutul anului 2013, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava a primit o parte din suma necesară finanţării unei noi săli de gimnastică, se pare că banii nu au fost suficienţi pentru demararea propriu-zisă a lucrărilor, aşa cum se dorea pentru luna iulie a acestui an.

Cu banii primiţi, din păcate, nu am reuşit să demarăm construcţia noii săli, aşa cum ne-am dorit. Am reuşit să facem doar proiectul noii construcţii. Aşteptăm aprobarea bugetului pe 2013, şi numai după acest moment vom putea organiza licitaţia pentru construirea sălii. În aceste condiţii, nu cred că vom putea inaugura acest proiect la începutul următorului an şcolar”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, directorul Colegiului de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Virginel Iordache.

Reamintim că din bugetul municipiului Suceava pe 2013, reputatul Colegiu sucevean a primit suma de 3 miliarde de lei vechi, din cele 13 necesare pentru finalizarea proiectului propus.

Noua sală de gimnastică ar urma să fie construită în spatele terenului de sport de la Colegiul de Informatică şi să fie folosită atât de elevii haretişti, cât şi de cei proveniţi de la Şcoala Generală Nr.4 din Suceava, situată în vecinătatea liceului.

În momentul de faţă, la Colegiul Naţional de Informatică din Suceava învaţă peste 800 de elevi, înscrişi în aproape 30 de clase.


Intră acum și în grupul de