Ana Maria Alexie de la Vocea Romaniei va canta la Suceava, alaturi de Trupa 9


Intră acum și în grupul de

Ana Maria AlexieFrumoasa Ana Maria Alexie, fostă concurentă a emisiunii TV „Vocea României” se va afla sâmbătă, 11 ianuarie 2014, de la ora 22.00, pe scena de la Oscar Wilde, acolo unde va concerta alături de îndrăgita formaţie suceveană Trupa 9.

Ana Maria vine la Suceava în calitate de invitat special al Trupei 9 pentru a încânta auzul şi inimile celor care vor fi prezenţi sâmbătă, în pub-ul din municipiu.

Bruneta, care vineri, 10 ianuarie, va împlini vârsta de 19 ani, este cunoscută publicului pentru prestaţia de senzaţie pe care a avut-o în semifinala show-ului de la PRO TV, cântând o piesă foarte grea – „Look at me now„, pe care o cânta Chris Brown featuring Lil Wayne şi Busta Rhymes. Ana Maria a fost eleva Loredanei Groza.

“Pe Ana Maria Alexie am cunoscut-o în urmă cu doi ani, atunci când mi-a fost colegă la cea de-a doua ediţie Vocea României. Este o fată foarte talentată, iar publicul de la Trupa 9 va avea ocazia să o vadă într-un live cu totul special. Ea va interpreta în jur de 6 piese, cover-uri pe care noi le cântăm, piese care i se potrivesc şi pe care ea le ştie”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Lucian Curelariu, liderul Trupei 9.

Potrivit acestuia, Trupa 9 îşi propune să repete această experienţă şi să aducă, periodic, în reprezentaţiile sale şi alţi tineri artişti talentaţi, care s-au remarcat în emisiunile-concurs televizate.

“În cantonamentul de la Vocea României am stat două săptămâni, timp în care am legat prietenii şi iată că la aproape doi ani de la acel moment am început să ne căutăm unii pe alţii. Trupa 9 pregăteşte şi alte surprize publicului său”, a completat Lucian Curelariu.

Trupa 9 a luat fiinţă în luna octombrie 2012, iar în momentul de faţă are următoarea componenţă: Teodora Botez (lead vocal), Lucian Curelariu (lead vocal & guitar), Marius Alexandru Aluncariţe (lead guitar & backing), Laurenţiu Dumescu (bass), Daniel Ştefan Balan (keyboards), George Lupaşcu (sax), Alin Stanciu (drums & backing).

Teodora Botez este absolventă a Universităţii de Arte „George Enescu” Iasi, Secţia Canto. Marius Alexandru Aluncariţe şi George Lupaşcu sunt absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală. Lucian Curelariu profesează ca medic stomatolog, iar sucevenii se pot mândri cu participarea sa la prestigiosul show TV „Vocea Romaniei”. Laurenţiu Dumescu este membru al trupei RAVA, iar Alin Stanciu este toboşar şi în trupa Pegas. Daniel Balan a început studiul pianului la Şcoala Populară de Arte din Suceava şi a progresat alături de trupă ca autodidact.

Trupa9


Intră acum și în grupul de