Femeia care s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Fălticeni a făcut-o după o ceartă cu soțul ei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 34 de ani din Fălticeni care s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului unde locuiește a recurs la acest gest după o ceartă cu soțul ei.

Poliția Fălticeni a fost sesizată sâmbătă dimineața prin 112 de un bărbat din Fălticeni că soția sa a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul trei al bloculului unde locuiesc.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor s-a stabilit că cei doi trăiesc împreună din anul 2017 și că s-au căsătorit în august 2021.

Bărbatul are o fetiță de cinci ani dintr-o altă relație care locuiește cu cei doi.

Bărbatul lucrează în străinătate unde este angajat, iar în data de 30 noiembrie s-a întors din Germania, dar din 11 noiembrie soția lui l-a anunțat că l-a părăsit și că a plecat la un alt bărbat.

După discuții telefonice femeia s-a întors la locuința ei din Fălticeni, iar sâmbătă dimineața, în urma unor discuții contradictorii pe fondul geloziei s-a aruncat  de la etajul trei al blocului unde locuiește.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanță care i-a acordat primul ajutor după care a transportat-o la Spitalul Fălticeni fiind apoi transportată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

Aceasta a ajuns în UPU Suceava stabilă hemodinamic, prezentând traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toracic cu fracturi costale cu deplasare, pneumotorax, contuzii pulmonare, contuzie abdominală, fracturi multiple la nivelul coloanei dorsale și lombare.

Pacienta a rămas internată în secția de chirurgie toracică a SJU Suceava.


Intră acum și în grupul de