Femeia care și-a înfipt cuțitul în abdomen era acasă doar cu cei trei copii, iar după incident și-a sunat socrul


Intră acum și în grupul de

O femeie de 34 de ani din Suceava care a ajuns în stare gravă la SJU Suceava după ce s-a înjunghiat în abdomen era acasă cu cei trei copii ai săi, iar gestul l-a făcut pe fondul consumului de alcool.   

Din primele verificări ale polițiștilor s-a stablit că femeia se afla sâmbătă după amiaza la locuința sa împreună cu cei 3 copii minori, iar pe fondul consumului de alcool și-a înfipt un cuțit în burtă, după care l-a contactat telefonic pe socrul său căruia i-a comunicat cele întâmplate.

Acesta din urmă a sunat la SNUAU 112 și a solicitat un echipaj medical la fața locului, femeia fiind transportată la UPU Suceava în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Femeia a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată flanc drept – tentativă de suicid. Totodată aceasta a precizat faptul că nu dorește să fie internată.

 Pacienta a ajuns la UPU Suceava stabilă hemodinamic și a fost internată pe secția de chirurgie pentru intervenție chirurgicală de urgență și a spus personalului medical că s-a înjunghiat din greșeală după o ceartă cu soțul ei și că doar a vrut să se prefacă, dar că a scăpat cuțitul.


Intră acum și în grupul de