Un tânăr din Fălticeni și-a bătut iubita pentru că nu i-a dat bani pentru băutură


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Fălticeni au fost sesizat, joi seara, în jurul orei 22:30 prin 112 de un localnic despre faptul că în curtea fostei Filaturi de in și cânepă este o femeie care afirmă că a fost bătută de soțul său.

O echipă de siguranță publică s-a deplasat în locul respectiv unde a fost identificată o tânără de 22 de ani care le-a spus că în cursul serii, în jurul orei 21:30, pe fondul consumului de alcool a fost lovită de concubinul său de 28 ani.

Tânăra de 22 de ani locuiește împreună cu concubinul său și cu cei doi copii minori într-un imobil de pe strada Cotești.

Joi seara în jurul orelor 21.30 bărbatul i-a cerut bani concubinei sale  pentru a cumpăra băuturi alcoolice. La refuzul acesteia bărbatul, care era în stare avansată de ebrietate, a lovit-o pe aceasta cu palma în zona feței.

Tânăra s-a opus opus emiterii unui ordin de protecție, iar în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a reeșit că nu există risc iminent.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii BOP Fălticeni.   


Intră acum și în grupul de