Un rănit și trei vehicule avariate la Fălticeni după un accident provocat de un șofer beat


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită și trei vehicule au fost avariate, marți după amiaza, în municipiul Fălticeni într-un accident provocat de un șofer beat.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 14:50 un bărbat de 36 de ani din  Rădășeni conducea un autoturism BMW pe strada Mihai Eminescu din Fălticeni, din direcția străzii Buciumeni către piața Sadoveanu, iar în zona școlii auto, din cauza consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism WV Passat care era parcat, iar în urma impactului VW Passat a fost proiectat într-un autoturism Dacia Logan care era de asemenea parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din VW Passat și care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul ”TCC ușor contuzie gamba dreaptă”, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto vinovat a fost testat cu aparatul etilometru Drager, rezultatul fiind de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni.


Intră acum și în grupul de