Mirela Adomnicăi este candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, anunță organizația județeană PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

În cadrul Biroului Permanent al organizației municipale a PSD Suceava, s-a decis susținerea doamnei Mirela Adomnicăi în competiția pentru funcția de primar al Sucevei, anunță organizația județeană PSD Suceava prin Biroul de presă.

„Desemnarea domniei sale s-a făcut atât pe baza rezultatelor unui sondaj de opinie comandat de PSD, care a dat-o ca fiind persoana cu cele mai mari șanse pentru obținerea unui mandat de primar în fața actualului edil, cât și în urma discuțiilor din cadrul organizației unde s-a ajuns la concluzia că datorită experienței politice și administrative avute, este cea mai potrivită persoană pentru a intra în această competiție electorală”, se arată în comunicat.

„Drept urmare, PSD Suceava vine în fața alegătorilor cu un profesionist, cu un om care a dovedit de-a lungul timpului calități manageriale de necontestat și cu o reală experiență administrativă în spate. Este timpul ca acest oraș, reședință de județ, să cunoască o transformare în bine și acest lucru poate fi făcut dacă în fruntea administrației publice locale vine un om cu experiența Mirelei Adomnicăi”, se arată în finalul comunicatului.

Mirela Adomnicăi a confirmat că va participa, joi dimineața, la Subiectul Zilei de la News Bucovina.   


Intră acum și în grupul de