Un neamț a fost prins băut la volan pe străzile din Câmpulung Moldovenesc. Alți doi șoferi băuți au fost identificați la Cornu Luncii și Marginea


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 8 martie, cel puțin trei șoferi au fost identificați băuți la volan pe străzile și șoșelele din județul Suceava.

Astfel, în jurul orei 23:30, pe strada Calea Bucovinei din C-lung Moldovenesc a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani de naționalitate germană. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aproximativ în același timp, pe DN 17A din comuna Marginea a fost oprită pentru control mașina condusă de un localnic de 41 de ani. Acesta, de asemenea, se afla sub influința băuturilor alcoolice, aparatul etilotest arătând un rezultat de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă asta, pe DJ 209A din comuna Cornu Luncii a mai fost depistat un șofer băut, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Mălini. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După testarea cu aparatul etilotest, toți cei trei au fost conduși la spital, unde au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de