TSD Suceava cere ieșirea Sucevei din carantină odată cu ridicarea stării de urgență. George Șoldan: Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii fără un plan concret, fără să spună o dată când această stare se va încheia și mai ales în ce mod

Organizația TSD Suceava cere adoptarea măsurii de ieșire a Sucevei din carantină odată cu ridicarea stării de urgență la nivel național, a anunțat liderul organizației, George Șoldan.

El arată într-un comunicat de presă că președintele României, Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii prin decizia ca Suceava să rămână în continuare carantinată, fără a prezenta ceva concret, un plan care să prevadă o dată anume când această stare se va încheia și mai ales în ce mod.

„În timp ce în alte orașe a început deja testarea în masă( a se vedea cazul Alba Iulia), președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur ne prezintă din nou minciuni electorale și false teme de gândire în condițiile în care sucevenii știu că suntem în punctul acesta doar din cauza greșelilor și aroganțelor făcute de el în administrația județeană! Tot ce poate Gheorghe Flutur acum e să promită sucevenilor că le va da voie să circule pe principala arteră rutieră a Sucevei, Bulevardul Sofia Vicoveanca”, spune George Șoldan.

El a reamintit sucevenilor că s-a ajuns la blocarea circulației prin Suceava tot din cauza „micilor și jalnicelor orgolii ale liderilor locali PNL” care nu au înțeles necesitatea unui pasaj subteran între Spitalul Vechi și cel Nou și au mizat bugetul local,pentru 2020,pe o inutilă roată panoramică.

„Prelungirea carantinei în Suceava va duce la un dezastru economic atât pentru micile afaceri cât și pentru persoanele fizice. Ultimele studii arată că 60 % din populație trăiește cu banii de la o luna la alta! Nervii tuturor sunt întinși  la maxim iar soluțiile cu siguranță nu par a veni din tabăra PNL”, a spus George Șoldan.

Potrivit acestuia, singurul gest care i-ar mai aduce ceva popularitate lui Gheorghe Flutur ar fi demisia din funcția pe care o deține, dar crede că acesta nu are minima decență să facă acest lucru și „se agață de scaunul de președinte al CJ precum COVID 19 de hainele medicilor din Spitalul Județean Suceava”. 

loading...