Dan Ioan Cușnir: Cele șapte tipuri de petice ale etapelor de „modernizare” a străzilor de pe Bulevardul Obcinilor sunt elocvente pentru ineficiența administrației actuale care a cheltuit un miliard de euro pentru un oraș cârpit


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a apreciat, miercuri, că ineficiența actualei administrații sucevene care a cheltuit în 16 ani un miliard de euro este vizibilă și elocvente sunt straturile de asfalt care indică modul în care s-a „cârpit” orașul.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir:

„În cei 16 ani de când Harșovschi și Lungu se laudă că „modernizează” Suceava, au cheltuit 1 miliard de euro pentru un oraș cârpit. Elocventă este și imaginea de pe Bulevardul Obcinilor unde se văd 7 culori diferite de astfalt adică 7 petice din momente diferite de „modernizare” a străzilor. De fapt așa este întreg municipiul Suceava după 16 ani de administrație ineficientă și incoerenta, infrastructura stradală din Suceava este cârpită și vălurită. Mai mult decât atât, nu există nici măcar o gură de canal la același nivel cu strada, fiecare trecere cu autoturismul peste gurile de canal reprezintă adevărate teste pentru suspensia autoturismelor și pentru nervii șoferilor.

Suceava, după 16 ani de „modernizare” pe rețelele de socializare ale cuplului Harșovschi/Lungu, în loc să fie îmbrăcată în haine noi, frumoase și durabile, se prezintă într-un costum peticit și cârpit care stă sa pocnească în orice moment.

Suceava este comparabilă cu un autoturism căruia nu i s-au mai schimbat de 16 ani filtrele. Ce se întâmplă cu un autoturism căruia nu i se schimbă filtrele? Începe să meargă tot mai greu, să nu mai aibă putere, să gâfâie, să dea rateuri. Exact același lucru s-a întâmplat și cu Suceava, pentru că filtrele (Harșovschi și Lungu) sunt de proastă calitate iar în timp au devenit îmbâcsite și pline de mizerii; Suceava gâfâie, se poticnește, dă rateuri și a rămas in urma celorlalte municipii capitală de județ din România.

Îi încurajăm pe Suceveni să se gandesca că a sosit momentul să fie schimbate filtrele prin care și-au ales conducătorii în ultimii 16 ani. De Suceveni depinde schimbarea de mentalitate și de viziune în cheltuirea banilor publici adică a taxelor și impozitelor plătite de către Suceveni și cheltuite în mod iresponsabil în ultimii 16 ani.

Rolul unei administrații eficiente este ca prin reguli să genereze ordine, iar prin viziune să genereze progres pentru comunitate.

Suceava are nevoie de Reguli și de Viziune care să ducă la Ordine și Progres!”


Intră acum și în grupul de