Nechifor: În „Marele Plan al PNL” de redresare economică lipsește tocmai Autostrada Nordului pe care Ludovic Orban o anunța la Vatra Dornei. Probabil că au rămas fără carioci pentru că bani oricum nu au


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele național al Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a constatat, miercuri, că  „Marele Plan” de redresare economică anunțat de Guvernul PNL pentru perioada 2021-2027 au fost desenate mii de kilometri de autostradă pentru că hârtia suportă orice, dar că lipsește tocmai Autostrada Nordului despre care vorbea la Vatra Dornei chiar premierul Ludovic Orban.

„Iată că vizita premierului Orban în județul Suceava dă roade la scurt timp după ce marea delegație liberală a străbătut de la un capăt la altul județul, până tocmai la Vatra Dornei, după ce au ascultat acordurile din vioară la Rădăuți”, a arătat Nechifor.

El a menționat că liberalii au lansat la iarbă verde, într-un regim de garden party, fabulosul Plan de redresare economică pe perioada 2021-2027.

„Nimeni nu știe de ce s-au oprit aici, puteau, foarte ușor, să-i dea înainte că doar hârtia suportă. Sau au rămas fără carioci pentru a desena miile de kilometri de autostrăzi, că despre bani cam rămân fără oricum. Suma propusă pentru infrastructura rutieră națională este de 31 miliarde de euro, însă ceea ce e greu de înțeles este cum de au uitat în marele plan tocmai Autostrada Nordului, cea care leagă Bucovina de vestul țării. Asta în condițiile în care premierul a fost în urmă cu vreo 10 zile chiar la Vatra Dornei, la o centrală termică cam ieșită din uz, acolo unde l-a pus pe ministrul Transporturilor să anunțe solemn conectarea bazinului Dornei și a județului Suceava la rețeaua de autostrăzi din România”, a menționat Nechifor.

Deputatul Pro România crede că practic, președintele PNL Suceava și al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, aducându-l pe Ludovic Orban în județ a pățit ca la Radio Erevan: „Premierul a luat, nu a dat Autostrada Nordului Suceava – Maramureș”

„Mulțumim guvernului liberal pentru grija și atenția pe care ne-o poartă”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de