Rădulescu(PSD): Nu cred că la Suceava va fi o alianță cu Pro România. Au spus că nu sunt interesați de o colaborare în județul Suceava//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizației a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu crede că, la Suceava, se va realiza pentru alegerile locale din acest an o alianță cu Pro România.

Deputatul social-democrat a declarat că PSD Suceava a transmis că dorește o asemenea colaborare, dar că s-a lovit de refuzul Pro România.

Întrebat dacă nu cumva și faptul că persoana desemnată să poarte negocieri, primarul Viluț Mezdrea și nu președintele organizației județene, a fost un motiv pentru o asemenea atitudine din partea Pro România, Rădulescu a spus că președintele organizației județene Suceava a Pro România, Cătălin Nechifor, „își maschează dorința de necomunicare cu PSD prin minimalizarea mesajului transmis de PSD”.

„Noi ne-am dorit. Am spus foarte clar”, a declarat Rădulescu.

El a menționat că această temă a fost discutată și la nivel central.

„Nu vă ascund faptul că s-a discutat și la nivel central pe tema colaborării. Au ales că nu colaborează în județul Suceava cu PSD. Au spus că nu sunt interesați de o colaborare în județul Suceava”, a menționat Alexandru Rădulescu.

El a precizat că discuțiile au vizat o eventuală colaborare PSD cu Pro România la Primăria municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de