Viceprimarul Marian Andronache: În zona centrală putea fi cu totul altceva. Să scoatem acum granitul nu se mai poate. Încercăm să înverzim zona cu vegetație în ghivece și arbuști//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Marian Andronache a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că viziunea lui pentru zona centrală a municipiului Suceava era cu totul alta, iar că acum se încearcă, prin diverse mijloace, să se realizeze un spațiu cât de cât frumos.

Andronache a spus că proiectul care a fost realizat acolo a fost respectat și că el ar fi avut o altă viziune.

„Cu mai multă verdeață și cu fântâni arteziene care să vină în cascadă dinspre Casa de Cultură spre blocul Union și chiar dinspre Biserica Sf. Dumitru spre strada Nicolae Bălcescu. Putea fi cu totul altceva”, a spus Andronache.

El a precizat că, din păcate, acesta este proiectul care a fost pus în aplicare.

„Cu ce putem noi veni? Cu acea vegetație în ghivece, cu arbuști, cu flori, prin care să mai înverzim zona respectivă. Acum, să scoatem granitul și să punem iarbă acolo, nu prea se poate”, a menționat Andronache.

El a adăugat că și acolo unde este iarbă e o mare problemă cu porumbeii.

„Nimic nu crește acolo, absolut nimic. Orice floare pui, orice iarbă încerci să semeni, iese cu foarte mare greutate din cauza porumbeilor”, a spus viceprimarul.

Marian Andronache a arătat că, pe perioada pandemiei, când nu era nimeni să-i hrănească, porumbeii au mai plecat din zona centrală spre alte zone din oraș, dar că încă a rămas acolo „centrul de comandă”.

El a spus că în Suceava este interzisă hrănirea porumbeilor, dar că interdicția nu se respectă.

„Dacă se ia polițistul de careva care dă mâncare începe un scandal monstru”, a precizat Andronache care a adăugat că aceleași persoane oferă mâncare porumbeilor din zona centrală.


Intră acum și în grupul de