Ioan Stan către Gheorghe Flutur: Până să ne ocupăm de autostrăzi cu tuneluri prin munți, haideți mai întâi să terminăm de asfaltat drumurile județene, drumuri comunale, să avem apă, canal și gaz în toate localitățile județului și după, vedem ce mai facem


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, miercuri, președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că prin discursul la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a prezentat doar „minciuni, demagogie și promisiuni deșarte” și că înainte de autostrăzi și tuneluri ar trebui ca județul Suceava să aibă drumurile județene și comunale asfaltate.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PSD Ioan Stan:

„În cursul zilei de luni am asistat la depunerea candidaturii pentru Președintia Consiliului Județean Suceava a domnului Gheorghe Flutur. Din păcate pentru suceveni, discursul domniei sale nu s-a făcut remarcat cu  nimic nou: doar minciuni, demagogie și promisiuni deșarte. De fapt a fost același discurs cu care ne-a obișnuit în acești 4 ani, în care ne-a vorbit săptămânal despre marile sale proiecte ipotetice, dar nimic despre realizările avute până acum. Și nici nu poate vorbi despre realizări, pentru că nu le-a avut. Au fost 4 ani în care s-a complăcut într-o retorică continuă de campanie care n-a adus nimic bun județului. Sigurul mod în care s-a făcut într-adevăr remarcat a fost apetitul pentru hore, baluri și alte manifestări cu cântec. Asta dacă nu punem la socoteală că a devenit „doctor” peste noapte la începutul epidemiei de Covid -19. Dar vom trece cu vederea această „realizare” cu adevărat remarcabilă.

După 4 ani de mandat, nu știm cum se face, dar nu vedem nici Parcul Industrial al Sucevei pe care ni l-a promis, nici investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, etc. care chipurile făceau coadă la ușa lui ca dea bani județului, nu a realizat nici autostrada Gdansk – Varşovia – Lviv – Cernăuţi – Suceava – Bucureşti – Sofia pe care o anunța triumfalist ca și realizată prin 2018, practic nu lasă în urma lui decât un lung șir de minciuni. Asta e moștenirea lui Gheorghe Flutur după acest mandat. Și continuă cu perseverență și abnegație să-și diversifice portofoliul de minciuni, promițându-le sucevenilor că se va implica în proiecte de infrastructură (autostrăzi, drumuri nationale) care nu depinde de el, sau în proiecte lipsite de realism sau relevanță pentru locuitorii județului nostru.

Așa că până la tunelurile prin munți, până la aeroportul de la Floreni, până la tabăra internațională de la Bucșoaia și câte și mai câte imaginate de domnia sa, să aibă în vedere că avem peste 600 de kilometri de drum județean unde nu s-a intervenit nici măcar cu o lucrare de întreținere în ultimii ani, iar aproximativ 300 de kilometri de drum județean  au rămas după 4 ani de mandat ai dlui Flutur, neasfaltați. Așa că până să ne ocupăm de autostrăzi cu tuneluri prin munți, haideți mai întâi să terminăm de asfaltat drumurile județene, drumuri comunale, să avem apă, canal și gaz în toate localitățile județului și după, vedem ce mai facem. Dar asta presupune multă muncă și multă responsabilitate. Nu se pot face peste noapte. Peste noapte, știm de la domnul Flutur că se fac numai diplomele de „doctor”. Numai că doctorii salvează vieți, ori „doctorul” cu pricina nu a făcut nimic altceva decât să omoare peste 200 de suceveni prin incompetența sa. E timpul să-l trimitem acasă”.


Intră acum și în grupul de