Mirela Adomnicăi: Voi lansa un proiect de reconstrucție a imaginii județului Suceava și vom realiza un plan de relansare economică. Liderii care conduc acum nu au niciun plan, nu sunt nici previzibili și nici credibili.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, vineri după amiaza, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei unde s-a desfășurat lansarea candidaților PSD Suceava pentru alegerile locale că dorește să ofere sucevenilor o administrație eficientă, să reconstruiască imaginea județului și să pună în practică un plan de relansare economică.

„O administrație este eficientă mai ales atunci când comunitatea trece prin momente dificile și nu atunci când anunți proiecte grandioase”, a spus candidatul PSD la președinția CJ Suceava.

Ea a apreciat că toate lucrurile care au dus la carantinarea Sucevei nu au fost „un accident”, ci rezultatul unei administrații ineficiente.

Mirela Adomnicăi a mai spus că în calitate de președinte al CJ Suceava va acționa astfel încât fiecare localitate să se simtă centrul județului Suceava și că dorește ca fiecare localitate, indiferent de apartenența politică a primarului să contribuie la bunăstarea județului.

PSD își lansează candidații pentru CJ Suceava

Mirela Adomnicai se lansează in cursa pentru președinția CJ Suceava din Cetatea de Scaun a Sucevei!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 14. August 2020

„Niciun primar nu va fi hăituit, niciun primar nu va fi ignorat, niciun primar nu va fi racolat, iar fondurile publice județene vor fi alocate în funcție de priorități și pe bază de proiecte, iar autoritarismul va fi înlocuit prin implicare alături de oameni. Mă voi implica să apăr demnitatea sucevenilor și vă promit că voi ține cu Suceava oriunde voi merge”, a spus Adomnicăi.

Ea a mai anunțat că imediat după preluarea mandatului va propune un proiect de reconstrucție a imaginii județului Suceava la nivel național pentru că imaginea județului Suceava a avut foarte mult de suferit în acea perioadă când municipiul Suceava, comunele limitrofe au fost în carantină.

Adomnicăi a arătat că este nevoie de această reconstrucție a imaginii județului care afectează mai ales starea economică a județului.

„Nu mai putem să stăm și să ne uităm cum vorbesc alții despre județul Suceava, ci trebuie să ne implicăm noi înșine în comunicarea despre noi, despre cine suntem și ce facem și despre valorile noastre”, a continuat candidatul PSD.

Ea susține că este nevoie ca acest proiect să fie început imediat dacă se dorește renașterea turismului, dacă se dorește  ca investitorii să vină în zonă și dacă se dorește să fie salarii mai mari în județ.

De aceea, candidatul PSD a arătat că are un plan bine structurat pentru a atinge aceste obiective.

Adomnicăi a adăugat că a constatat că actuala conducere a județului Suceava nu are niciun plan, iar sucevenii nu știu la ce să se aștepte în viitor pentru că liderii care conduc acum nu sunt nici previzibili și nici credibili.

Ea a arătat că oferta PSD este structurată pe două obiective mari, unul de reconstrucție a imaginii județului, iar al doilea de relansare economică a județului prin proiecte pe cele cinci linii directoare ale programării europene 2021-2027 mai ales că în ultimii patru ani nu au fost atrase fonduri europene de CJ Suceava.

Adomnicăi a spus că pe cele cinci linii directoare ale UE a creionat 10 tipuri de direcții de dezvoltare pentru că dorește ca Suceava să devină un județ de nota 10.

Cele 10 direcții se referă la proiecte în sănătate, educație, infrastructură, agricultură, IT, mediu, cultură, turism, utilități, proiecte care urmează să fie prezentate detaliat în următoarea perioadă.


Intră acum și în grupul de