Dan Ioan Cușnir: Am energia și determinarea ca împreună să facem ceea ce nu a mai făcut nimeni pentru Suceava, un proiect care va fi de referință peste generații pentru Suceava noastră modernă și frumoasă


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, a declarat, vineri, la lansarea candidaților PSD Suceava în alegerile locale că în proiectul său pentru dezvoltarea municipiului Suceava vrea să atragă pe toți cei care doresc să participe la ceea ce va fi un proiect de referință peste generații pentru că vor fi cei care au contribuit la „Suceava noastră modernă și frumoasă”.

Cușnir a spus că are pregătirea necesară pentru că a absolvit și două masterate în Administrație Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), dar și în administrarea afacerilor mici și mijlocii la  Universitatea Al. I.Cuza din Iași, dar și că are două mandate de consilier județean, fiind considerat cel mai activ consilier județean suceavean.

El a amintit că a a lucrat în domeniul privat timp de aproape 30 de ani la trei companii de top din România, dezvoltând afaceri, dar ceea ce este cel mai important, conducând echipe și valorizand oameni.

Cușnir a spus că în mediul privat a învățat ce înseamnă profesionalismul, competitivitatea și respectarea promisiunilor și a parteneriatelor, iar în relația cu statul și cu Primăria am cunoscut ghișeul din partea contribuabilului.

El a spus că a constatat că blocajul dezvoltării Sucevei, atât economice cât și sociale, este generat în primul rând de administrația publică locală.

PSD își lansează candidații pentru CJ Suceava

Mirela Adomnicai se lansează in cursa pentru președinția CJ Suceava din Cetatea de Scaun a Sucevei!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 14. August 2020

„Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am intrat în viața publică, mai întâi civic, când am înființat Suceava Noastră, iar ulterior am înțeles că trebuie să mă implic și politic”, a adăugat Dan Ioan Cușnir.

El a subliniat că încă din urmă cu 12 ani, de când a înființat Suceava Noastră, a inteles care este misiunea sa: „Am încercat să explic conducerii Primăriei  că este vorba despre Suceava Noastră nu despre Suceava mea, că este vorba despre noi, nu despre eu!”

„Viziunea mea este Suceava un oraș frumos, Suceava un oraș de succes, Suceava un oraș în care să ne placă să ne trăim viața, Suceava un oraș prosper în care calitatea vieții sucevenilor crește văzând cu ochii, Suceava cu o conducere competentă și performantă, în care oamenii să aiba încredere”, a transmis Cușnir.

El a explicat că pentru a realiza această viziune, nu va fi singur, ci împreună cu viitoarea echipă din  Consiliul Local, dar și împreună cu echipa administrativă din Primărie, cu cei care vor dori să fie parte din această viziune și sunt pregătiți să depună efort pentru binele orașului.

„Cred că mare parte a actualilor angajați din primărie, viitorii mei colegi, de abia așteaptă ca cineva să îi pună în valoare și să aibă satisfacția că fac parte din proiectul care va fi de referință peste generații pentru că vor fi cei care au contribuit la Suceava noastră modernă și frumoasă”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

El a subliniat că este un privilegiu să conducă o echipă, un privilegiu care poartă cu el responsabilitatea de a-i îndruma și de a-i susține în viața lor profesională.

Cușnir a transmis că un lider este un om care încurajează, inspiră și motivează colegii cu care lucrează, un om care își unește colegii și formează o echipă adevărată, indiferent de diferențele de opinii, dar și un om care stabilește o viziune îndrăzneață, îi face pe fiecare dintre colegi parte din această viziune și apoi îi susține pentru ca împreună să realizeze un scop măreț.       

El a spus că prin lider înțelege un om care se cunoaște foarte bine, își știe bunele și relele și nu caută să fie ceva ce nu e, dar și un om care recunoaște când greșește, face ceea ce promite si întotdeauna alege calea corectă, nu cea ușoară, dar și un om care în primul rând îi ascultă pe oameni, îi tratează cu respect și construiește relații de încredere, dar în același timp un om care valorizează diferențele de toate naturile și le dă tuturor dreptul la dreptatea lor.

„Misiunea mea este să adun toate ideile oamenilor din cartiere, a specialiștilor, a celor din primărie, de la Universitate, a oamenilor de afaceri, a profesorilor și a medicilor, să facem un plan îndrăzneț și coerent care să fie planul de dezvoltare reală a Sucevei  și să il punem în practică”, a declarat Cușnir.

Totodată, el a mai spus că misiunea lui este să facă tot ceea ce depinde de el pentru ca oamenii să nu mai aibă așteptări mici de la administrația locală.

„Pentru ca Suceava să progreseze trebuie ca sucevenii și dumneavoastră, presa,  să aibă așteptări mari și să pună presiune pe administrație! Pentru mine Suceava înseamna acasă! Am energia și determinarea ca împreună să facem ceea ce nu a mai făcut nimeni pentru Suceava. Mă voi zbate zi și noapte pentru Suceava! Vom face împreună, noi, nu eu, să fie frumos la noi acasă! Să ne placă să ne trăim viața la noi acasă în Suceava noastră!”,a încheiat Cușnir mesajul către suceveni.    


Intră acum și în grupul de