Ioan Bălan: Echipa Flutur-Lungu este o echipă puternică ce duce proiecte de anvergură la îndeplinire și este garanția că problemele cetățenilor vor fi rezolvate, iar oamenii au încredere


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Balan, a declarat, marți, la inaugurarea extinderii rețelei de gaz natural în cartierul Burdujeni sat că aceasta era o așteptare a locuitorilor din acest cartier de foarte mulți ani, dar că legislația nu a permis această investiție decât acum.

„În 2008, când am candidat pe colegiul de deputat uninominal am mers în acest cartier din casă în casă cu candidatul de președinte al Consiliului Județean de atunci, Gheorghe Flutur și cu primarul în funcție, Ion Lungu. La fiecare poartă ni se cerea să facem ceva cu gazul metan pe lângă celelalte probleme cu care se confruntau oamenii. Am făcut și atunci o promisiune, și în 2012 și în 2016 și, așa cum spunea colegul meu, primarul Ion Lungu, cadrul legislativ nu ne-a permis. S-au și alocat bani, dar cadrul legislativ nu ne-a permis”, a declarat Ioan Bălan.

El a arătat că acum este un fapt împlinit aducțiune de gaz natural în Burdujeni sat.

„Ne aflăm în fața unui fapt împlinit a unei cerințe a cetățenilor, a unei promisiuni și a unei rezolvări”, a declarat Balan.

Deputatul sucevean a subliniat că președintele Gheorghe Flutur și primarul Ion Lungu au generat soluția pentru această investiție.

Balan a menționat că gazul metan nu era singura problemă în Burdujeni-sat, ci era apa, canalizarea, drumurile pietruite, electricitatea.

„Trebuie să recunoaștem că în mare proporție lucrurile acestea s-au rezolvat”, a spus Ioan Bălan.

„Această echipă puternică ce duce proiecte de anvergură la îndeplinire este garanția că cetățenii municipiului Suceava vor înțelege că această continuitate poate duce la finalizarea de proiecte și pe 27 septembrie vor alege continuitatea echipei”, a spus Balan făcând referire la echipa Flutur-Lungu.

El a arătat sucevenii vor trebui să voteze alături de Gheorghe Flutur la președinția CJ Suceava și lista de consilieri județeni.

„La fel, pentru primarul Ion Lungu, om care cu tărie s-a ținut de proiecte. Unele dintre ele nici oamenii nu mai credeau, nici cei din echipa noastră, că vor fi rezolvate”, a spus Balan care a exemplificat cu Parcul Șipote.

„De 30 de ani toate partidele politice au avut ca obiectiv electoral trecerea Parcului Șipote de la RNP la Primăria Suceava. S-a întâmplat în campania electorală. Mi-aș dori ca toate proiectele să-și găsească rezolvarea, chiar și în campania electorală, pentru că nu timpul fizic  este important, ci cel mai important este ca problemele cetățenilor să-și găsească rezolvarea”, a spus Ioan Bălan.

El a subliniat că garanția că aceste probleme se vor rezolva, că multitudinea de proiecte se vor implementa este echipa Flutur-Lungu.  

„În această campanie am constatat lucrul cel mai important, că oamenii au încredere în noi. Când le spunem că lucrurile se întâmplă ei ne cred. Faptul că ne cred va fi dovedit pe 27 septembrie”, a conchis Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de