Flutur: Am fost și încă sunt o „locomotiva” a PNL Suceava. În aprilie, la bursa pariurilor, eram dați la pierzători


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte ales al Consiliului Județean Suceava, a declarat, vineri, în conferință de presă, că rezultatul obținut în alegerile locale confirmă că a rămas „locomotiva” PNL Suceava.  

El a spus că în județul Suceava PNL a obținut cu peste șapte procente mai mult decât media națională a Partidului Național Liberal.

„Sunt locomotivă în pofida unor pariuri. Am fost și încă sunt o locomotivă și la nivel județean și dacă vă raportați și la foarte multe localități”, a spus Flutur.

El a spus că va fi în continuare în fruntea bătăliei politice.

Gheorghe Flutur – conferinta de presa

Prima conferinta de presa a șefului CJ Suceava, Gheorghe Flutur, din actualul mandat

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 1 octombrie 2020

„Nu mi-o iau în cap și voi fi în continuare foarte optimist și în fruntea bătăliei”, a declarat președintele Flutur.

El a menționat că dacă în luna aprilie PNL era considerat un partid perdant la Suceava, datorită populației județului care a înțeles corect mesajul, PNL a câștigat alegerile locale în județ.

„În aprilie, la bursa de pariuri, eram dați de foarte mulți la pierzători. Faptul că am reușit să ne ridicăm este datorită populației județului care a înțeles corect mesajul, nu cel trunchiat sau răutăcios sau ultra-politizat în pandemie și vreau să le mulțumesc pentru asta”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de