TOP 5 agenții SEO din Bucovina care se pot lăuda cu transparența lor!


Intră acum și în grupul de

Atunci când vine vorba despre prestarea de servicii de orice fel, transparența dintre firmă și client este un lucru vital. Fiind vorba de cel din urmă sau afacerea lui, este cu atât mai implicat în procesul care îl vizează în mod direct. În plus, dacă a plătit sume considerabile pentru toate acestea, va fi de două ori mai interesat de parcursul lucrurilor.

Toate acestea sunt valabile și pentru serviciile de optimizare SEO, pe care agențiile din domeniul de digital marketing le pun la dispoziție clienților lor. Acestea au ca focus crearea unei imagini care sa atragă mai mulți utilizatori pe website-ul afacerii tale în mod organic, astfel încât să devii cât mai popular în mediul online. Cu alte cuvinte, ei îți asigura popularitatea în doar câteva luni!

Dacă ai înțeles cât de utile sunt aceste servicii, acum poate că te întrebi cum ai putea să o alegi pe cea mai bună. Un bun indicator, în acest caz, este transparența față de client. Dacă firma se angajează într-un dialog constant cu clientul, este deschisă pentru întrebări și oferirea de explicații suplimentare, atunci poți fi sigur că nu are în vedere decât succesul afacerii tale! Așadar, dacă ești din Bucovina și ești în căutarea unei agenții potrivite, atunci citește mai multe în continuare!

Iată cele mai transparente agenții de SEO din Bucovina!

1. SEO Cupcake

Dacă ești în căutarea unei agenții cât mai transparente față de clientul ei, atunci nu vei vrea să ratezi o colaborare cu cei de la SEO Cupcake!

Aceasta este una dintre caracteristicile pentru care firma este una dintre cele mai apreciate la nivel național. Pe tot parcursul parteneriatului, vei fi în legătură cu un Account Manager și cu un Specialist SEO care să îți evalueze afacerea și apoi să găsească, împreună cu tine, cea mai bună modalitate prin care aceasta poate deveni și mai profitabilă.

Comunicarea dintre cele două părți este excelentă și susținută continuu pe timpul proiectului. Ținând cont că Google schimbă și îmbunătățește constant mecanismele motoarelor de căutare și tehnicile de promovare se vor schimba, ei te vor ține constant la curent cu noile update-uri.

În plus, poți primi acces în fișiere agenției, pentru a vedea exact cum sunt implementate strategiile de marketing și care este evoluția campaniei de la lună la lună. Mai mult, poți beneficia și de ore de training pentru Google Analytics, pentru a înțelege și mai clar cum îți pot ajuta implementările SEO afacerea!

2. ENIC

Firma suceveană a început să atragă publicul inițial datorită serviciilor de web design pe care le ofereau. Acum, deși încă strălucesc la acest capitol, au început să își extindă aria de expertiză, orientându-se și către marketingul digital.

La fel ca firma de pe primul loc, și cei de la ENIC sunt orientați foarte mult către oameni. După o analiză a brandului tău, decid dacă este potrivită o abordare locală, națională sau globală și transformă website-ul sau conținutul reclamelor plătite de pe diversele platforme astfel încât să fie cât mai prietenos pentru utilizator și să îi atragă atenția. Deși în prezent agenția numără numai 6 angajați, rezultatele lor sunt extrem de satisfăcătoare!

3. Julien Pol

Deși este o firmă din București, ea se bucură de o acoperire extrem de mare. Nu doar că acționează la nivel național, dar se poate mândri și cu titlul de agenție europeană de SEO, căci are contracte încheiate și în afara granițelor.

Relațiile lor cu clienții, dar și cu angajații, se bazează pe transparență, persistență, încredere reciprocă și integritate, după cum afirmă chiar ei. Deși nu au un portofoliu extrem de variat, clienții lor se declară mai mult decât mulțumiți, datorită rezultatelor eficiente și strategiilor de digital marketing implementate pe toate canalele posibile.

4. SEO factory

Cu o experiență de 13 ani în domeniu, cei de la SEO factory se pot lăuda cu multe lucruri. De la portofoliul variat și tehnicile perfecționate în timp, la relațiile cu clienții lor, în special. Unii dintre aceștia au continuat colaborarea mulți ani de-a rândul, iar acum declară că nu ar vrea să-și schimbe partenerul de afaceri pentru nimic. De ce? Pentru că aici au avut parte de transparență și înțelegere, care au ajutat afacerea să crească și mai mult în timp.

La fel ca cei de la SEO Cupcake, la fel de bine cunoscuți în domeniu datorită vechimiii lor, și cei de la SEO factory au învățat, în timp, cât de mult contează să nu aplici aceleași strategii de marketing digital pentru toți clienții, ci să înțelegi mai întâi afacerea și publicul ei țintă, pentru a putea avea, apoi, rezultate optime. 

5. Starweb

Similar cu cei de la ENIC, și cei de la Startweb au început să activeze inițial ca firmă de creare a website-urilor. Înțelegând, însă, cât de importante sunt optimizările SEO pentru popularitatea paginilor web, au adăugat în pachetul lor de oferte și acest tip de servicii. Deschiderea lor către clienți a atras imediat, de aceea, deși sunt la început, se pot lăuda cu titlul de parteneri Google și cu un portofoliu de clienți atât românești, cât și internaționali.

Așadar, iată ce firme de SEO ar trebui să iei în considerare dacă afacerea ta este sau activează în Bucovina. Transparența dintre agenție și client și relațiile care se leagă între părți sunt elemente vitale care determină succesul afacerii tale. Așadar, pe lângă oferta pe care o vei primi, dacă vrei să colaborezi cu oricare dintre aceste firme, ai grijă să analizezi atent și acest aspect. Pe termen lung, se va dovedi extrem de important! (S.E.O.)

Sursa foto: Pixabay.com


Intră acum și în grupul de