Marian Andronache: Consider că PMP este câștigătorul acestor alegeri în județul Suceava și surpriza alegerilor locale


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, vicepreședinte național pentru Transport și infrastructură al partidului, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că PMP este supriza și câștigătorul alegerilor locale din județul Suceava.

„Eu consider că PMP este câștigătorul acestor alegeri în județul Suceava și surpriza alegerilor locale”, a spus Andronache.

El a subliniat că un succes al PMP Suceava este intrarea în Consiliul Județean cu cinci consilieri județeni.

„Din păcate, asta e joaca politică. Poți să ai rezultate foarte bune și să nu prinzi funcții, sau poți să ai rezultate mai puțin bune și să prinzi funcții. De multe ori se spune că locul 1 sau 3 e mai bun decât locul 2”, a arătat Andronache care a adăugat că deși a obținut locul 3 pe județ PMP nu obține funcții în conducerea CJ Suceava.

Marian Andronache LIVE la Subiectul Zilei

PMP a decis cu cine merge în alegerile generale din 2020! Marian Andronache va candida pentru Camera Deputaților.

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 11 octombrie 2020

El a arătat că dacă Pro România sau USR ar fi avut cel puțin un consilier județean, PNL nu ar fi făcut majoritatea singur și atunci altfel stăteau lucrurile și pentru PMP.

Andronache a mai spus că PMP a avut rezultate bune și în județ și a câștigat patru primării și că la una, Mănăstirea Humorului încă se judecă privind rezultatul.

Totodată, el a arătat că pariul lui a fost  cu 5 primării, dar că au fost și surprize.

El a precizat că nu s-a așteptat ca PMP să nu câștige funcțiile de primar la Udești și Horodnic de Jos.

Astfel, Andronache a spus că la Horodnic de Jos era aproape clar că viceprimarul în funcție, candidat al PMP va obține majoritatea voturilor și acesta chiar discutase cu cei din USR să formeze împreună o majoritate, dar că dup alegeri lucrurile stau exact pe dos și PMP a obținut doar un consilier local, respectiv candidatul la funcția de primar care ar putea să rămână viceprimar formând majoritate cu USR.

În ceea ce privește comuna Udești, Marian Andronache nu are nicio explicație pentru că nu s-a câștigat funcția de primar decât neimplicarea în campania electorală.


Intră acum și în grupul de