Ioan Stan:Modul în care Gheorghe Flutur alocă bani spitalelor ignorând Spitalul Fălticeni este o dovadă de imaturitate politică și de iresponsabilitate umană


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, că anunțul președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, privind alocarea de sume de bani pentru sprijinirea spitalelor din județ din care este exclus Spitalul Municipal Fălticeni arată modul politicianist în care acesta înțelege să acționeze în continuare, fiind președinte doar pentru localități cu primari PNL.

Vă prezentăm integral comunicatul de presa semnat de senatorul Ioan Stan:

„Domnul Flutur și-a arătat adevărata față după felul în care a împărțit banii pentru situațiile de extremă dificultate din domeniul sănătății. Astfel, absolut toate municipiile și orașele cu primari liberali în frunte au primit sprijin financiar în acest sens, în timp ce Fălticeniul, cu primar PSD-ist, a fost ignorat deși și această unitate administrativă se confruntă cu probleme similare în contextul epidemiei de Coronavirus.
Nu este prima oară când municipiul Fălticeni nu are parte de sprijin din partea Consiliului Județean Suceava, dar este printre primele dăți când municipiul Rădăuți are parte de atenția instituției conduse de Gheorghe Flutur. Acest lucru s-a datorat în mod evident faptului că actualul edil este PNL-ist. Cât timp Rădăuțiul a fost condus de primar PSD, bineînțeles că a fost ignorat.
Din ce cauză nu s-au alocat fonduri și pentru Fălticeni? Nu i-a plăcut dnului Flutur rezultatul obținut la alegeri? Culoarea politică a edilului? În concepția domniei sale, cei care nu-s cu el sunt împotriva lui?
Din păcate așa înțelege dnul Flutur să conducă județul: numai pentru ai săi. Prin ceea ce a făcut a demonstrat că nu este un președinte de Consiliu Județean pentru toți locuitorii acestui județ, ci numai pentru cei care îl votează.
Este o dovadă de imaturitate politică și iresponsabilitate umană să lași fără finanțare în domeniul sănătății localitățile unde primarii sunt de altă culoare politică. Actualul context epidemiologic nu lasă loc de jocuri politice, ci ne îndeamnă pe toți la solidaritate și o împărțire echitabilă a resurselor în domeniul sănătății și nu numai.”


Intră acum și în grupul de