Gheorghe Flutur consideră că doar un Guvern PNL va putea implementa eficient Planul Național de Redresare și Reziliență: Liberalii sunt hotărâți, au oameni competenți și își asumă răspunderea//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat, vineri, lansarea dezbaterii publice privind Planul Național de Redresare și Reziliență, eveniment la care a participat președintele Klaus Iohannis.

El a spus că este „o chestiune istorică” pentru că se discută de proiecte cu finanțare europeană de peste 30 de miliarde de euro pentru perioada post-pandemie, de redresare și intrare în normalitate a țării.

„Guvernul României a pus în dezbatere publică modul în care vor fi folosiți acești bani oferiți de Uniunea Europeană și obținuți de România în urma negocierilor făcute de Klaus Iohannis”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a arătat că Suceava se pregătește cu programe care să rezulte din aceste fonduri europene pentru dezvoltare.

„Pe vreme rea te pregătești de vreme bună”, a spus președintele CJ Suceava.

El a spus că din acest motiv PNL are nevoie de votul cetățenilor să se constituie o majoritate care să dea Guvern PNL pentru a se termina cu gâlceava și promisiunile populiste ale PSD care promite orice pentru a mai fi ales odată, dar care a ținut această țară pe loc sau a tras-o înapoi.

„Avem nevoie de o majoritate parlamentară liberală pentru că Uniunea Europeană ne-a întins o mână.Tot dumneavoastră dragi români ați dat un vot covârșitor pentru Klaus Iohannis care are un parteneriat excepțional cu PNL și pe care vrem să-l prelungească și cu administrațiile locale”, a declarat Flutur.

El a adăugat că este foarte importantă mobilizarea și că vine vremea să se apuce și mai serios și mai hotărât de treabă.

„Liberalii sunt hotărâți, au oameni competenți și își asumă răspunderea”, a declarat Flutur.

Președintele CJ Suceava consideră că suma alocată de UE trebuie gestionată inteligent, iar PNRR va avea efecte benefice pentru viața fiecăruia.

El a spus că vor fi alocate fonduri importante pentru educație și sănătate, dar și pentru infrastructura de transport.

„Numai 20 de miliarde de euro vor fi pentru autostrăzi și drumuri expres. Asta înseamnă oxigenul României pentru dezvoltare”, a declarat Flutur care a subliniat că liberalii au acum o provocare istorică și sunt pregătiți să facă ce trebuie pentru țară.


Intră acum și în grupul de