Senatorul PSD Ioan Stan: Guvernul PNL deschide piețele în scop pur electoral după ce a contestat la CCR legea PSD prin care se deschideau piețele. Pentru liberali micul producător autohton nu înseamnă nimic și nu-i doare capul de cum o duce românul de rând.


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, că anunțul făcut de liberali privind redeschiderea piețelor este doar cu scop electoral pentru că și-au dat seama că au nevoie de voturi și că aceștia nu-i interesează de fapt nici micul producător agricol autohton și nici cum o duce românul de rând.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de senatorul PSD Ioan Stan:

„Principalul agent electoral al PNL-ului, președintele Klaus Werner Iohannis, secondat de insignifiantul Ludovic Orban, au anunțat că piețele se redeschid la sfârșitul săptămânii. Ipocrizia acestora este strigătoare la cer, având în vedere contestația pe care guvernul liberal a făcut-o legii inițiate de PSD și adoptate de Parlamentul României prin care s-ar fi rezolvat acest abuz al  guvernanților încă de acum 3 săptămâni. Ba mai mult, președintele Klaus Iohannis nici n-a recunoscut că a primit spre promulgare această lege pe 12 noiembrie. Singurul motiv pentru care n-a promulgat-o a fost că amendamentul care permitea deschiderea piețelor încă de atunci, era al PSD-ului. Doar că acum, brusc au realizat că și votul celor din piață contează. Așa că deschid piețele în scop pur electoral, crezând că pot manipula românii cu acest tertip josnic. Fac asta numai ca să aibă ce închide următoarea săptămână după alegeri. Deoarece, în majoritatea timpului, pentru liberali, micul producător autohton nu înseamnă nimic. Weekend-ul acesta înseamnă voturi, dar în restul timpului, pe liberali nu-i doare capul de cum o duce românul de rând.

În aceeași logică de campanie, cei doi (Orban și Iohannis), fac câte și mai câte vizite electorale fără sens, ca cea la centura Bacăului, care bineînțeles că în fapt nu este terminată, când altele ar trebuie să fie prioritățile guvernamentale la ora actuală. Și ne referim aici la sistemul sanitar depășit total de epidemia de Covid-19, dovezi în acest sens fiind condițiile inumane de la spitalul din Reșița și nu în ultimul rând tragedia petrecută la Piatra Neamț unde au ars și murit  oameni din cauza iresponsabilității liberalilor.

În ciuda acestor nenorociri care au marcat România în ultimele săptămâni, ca să nu mai vorbim de dezastrul economic pe care liberalii l-au adus țării, Ludovic Orban dovedește o totală lipsă de bun simț anunțând deja cu cine face Guvernul. Asta deși românii încă nu și-au exprimat votul. Dar pentru liberali votul românilor nu contează. Contează doar să râmână ei la putere sub orice chip și sub orice formă, fără a ține cont de principiile și regulile democrației. Vorba președintelui Iohannis: „Ghinion”!

Cu toate astea, duminică, românii au șansa de a vota siguranța unui viitor mai bun. Suntem convinși că o vor face, în ciuda tuturor încercărilor disperate ale PNL-ului de a mai atrage electorat de partea sa.”


Intră acum și în grupul de