Dan Ioan Cușnir: Ion Lungu promite căldură în Bazar din 2011. La Suceava, Ziua păcălelilor ține de 17 ani


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cușnir, arată printr-un comunicat de presă transmis marți că în bugetul local pentru anul 2021 este prevăzută suma de 1,5 milioane de lei pentru realizarea încălzirii Bazarului din Suceava, subliniind că din 2011 primarul Ion Lungu promite comercianților din bazar că le va asigura încălzirea.  

Cușnir precizează că în ședința Consiliului Local Suceava din 25 martie 2021, s-a dezbătut Bugetul anului 2021, iar primarul Ion Lungu a propus suma de 1.500.000 lei pentru încălzirea Complexului Comercial Bazar, prima reacție fiind că este o măsură necesară și care trebuia implementată de mulți ani.

„Am găsit aceeași promisiune făcută de același Ion Lungu și în data de 3 martie 2011, acum peste 10 ani! În cele 10 ierni de când Ion Lungu le tot promite căldură, sute de comercianți au înghețat și s-au îmbolnăvit în condiții care nu au nicio legătură cu comerțul civilizat.Domnule Ion Lungu, cine le dă comercianților din Bazar cei 10 ani înapoi? Cine le dă sănătatea distrusă înapoi? Credeți că după atâția ani de minciuni, vă mai crede cineva?”, a întrebat Cușnir.

El spune că sucevenii sunt sătui de promisiunile neonorate de către Ion Lungu.

„De 17 ani promite cam aceleași lucruri, dar mult prea puține le duce la îndeplinire. S-au mai făcut unele lucruri în acești 17 ani dar prea puțin, prea târziu și de multe ori greșit. La Suceava, 1 aprilie, Ziua păcălelilor ține de 17 ani”, a continuat Cușnir.

El a subliniat că Ion Lungu din campaniile electorale promite cam tot ceea ce se poate promite, este plin de griji față de oameni, este preocupat de problemele lor reale și ne promite modernizarea orașului. „Adevăratul Ion Lungu este indiferent la frigul pe care îl îndură comercianții din bazar, nu îi pasă de sănătatea lor distrusă după o viață de muncă, este nepăsător la problemele reale ale sucevenilor, este superficial, nu îi pasă de viitorul orașului. În 5 campanii electorale, falsul Ion Lungu a reușit să îi păcălească pe suceveni după care, de fiecare dată, adevăratul Ion Lungu și-a intrat în rolul de indiferent și de nepăsător”, a adăugat liderul social-democrat sucevean.

El reiterează că Suceava are nevoie de primenirea Administrației Locale, de oameni noi, cu mentalități aliniate vremurilor.

„Nu vor putea salva Suceava, Lungu și Harșovschi, aceiași oameni care au ținut-o timp de 17 ani departe de modernizare și progres”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de