Gheorghe Flutur, bucuros de victoria PNL la Vicovu de Sus: Apreciez înțelepciunea vicovenilor și curajul acestora de a se despărți de epoca PSD-ului


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică seara, după victoria PNL în alegerile parțiale din Vicovu de Sus că este o mare victorie pentru acest oraș.

„Au și avem un primar liberal. După o lungă perioadă pesedistă, la Vicovu de Sus a câștigat un primar liberal, Vasile Iliuț, care va face din Vicovu de Sus ceea ce își doresc cetățenii de aici. Apreciez înțelepciunea vicovenilor și curajul acestora de a se despărți de epoca PSD-ului. Azi a câștigat un gospodar, un om harnic și aplicat, iar noi vom fi alături de el”, a spus Flutur.

„O mare victorie pentru democrație, o mare victorie pentru Vicovu de Sus, o mare victorie pentru Partidul Național Liberal”, a transmis Gheorghe Flutur.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a câștigat, duminică, alegerile parțiale, obținând 2385 voturi, reprezentând 43,5 la sută din voturi


Intră acum și în grupul de