Premierul Florin Cîțu la ședința PNL de la Gura Humorului: Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare liberală. Alegem bine pe 25 septembrie și eu vă garantez că după aceea Moldova o să conteze


Intră acum și în grupul de

Premierul Florin Cîțu, candidat pentru funcția de președinte al PNL la alegerile din 25 septembrie a participat, joi dimineața, la ședința Comitetului Județean de Coordonare al PNL Suceava unde a transmis că dacă va fi ales președinte al partidului „Moldova o să conteze”

„Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba, despre viitorul PNL. Vă mulțumesc că mă susțineți și  mă susțineți din primul moment la candidatura pentru președinția PNL”, i-a spus Cîțu lui Gheorghe Flutur.

El a arătat că astăzi este rândul său să arate că îl susține și îl sprijină la alegerile din organizația județeană unde Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru funcția de președinte.

„Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea și nici despre ceilalți contracandidați, care mai sunt ei. Aceste alegeri sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor”, a spus Cîțu.

El a menționat că urmează în anul 2024, care nu e atât de departe, patru rânduri de alegeri, iar inamicul este PSD și de aceea crede că este cel mai nimerit să conducă partidul.

„N-aș putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul guvern ca după aceea să fac o alianță cu PSD. Niciodată nu voi face așa ceva. Sunt un liberal convins și până la capăt voi merge după principiile și valorile liberale”, a spus Cîțu.

El a subliniat că nu va face niciodată o alianță cu PSD.

„Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare liberală. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie și eu vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova va fi liberală și construim din nou Moldova și România liberală”, a conchis Florin Cîțu.

Gheorghe Flutur a spus că premierul Florin Cîțu a ieșit în urmă cu două zile mai întărit după ce moțiunea de cenzură a picat, dar că va fi și mai întărit după ce moțiunea votatată de organizația PNL Suceava îl va sprijini.


Intră acum și în grupul de