Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu, luat în calcul pentru funcția de ministru al IMM-urilor și Turismului


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu este luat în calcul să fie viitorul ministru al IMM-urilor și Turismului în Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă.

În urma negocierilor avute sâmbătă și duminică, cele trei partide care vor susține viitorul guvern condus de generalul Nicolae Ciucă au stabilit ponderea fiecărui partid în guvern și ministerele pe care le vor gestiona.

În cadrul negocierilor Ministerul Culturii, care era administrat de deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu urmează să fie gestionat de un reprezentant PSD, cel mai probabil senatorul Lucian Romașcanu.

Ținând însă cont că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a coordonat negocierile privind programul de guvernare, acesta a ținut ca un membru PNL Suceava să fie în Guvern. Astfel, pentru nou înființatul minister al IMM-urilor și Turismului este luat în calcul senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu.

Daniel Cadariu, vicepreședinte al PNL Suceava, este senator la al doilea mandat, înainte fiind fiind vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava având ca atribuții domeniile tehnice.

Daniel Cadariu este inginer și a absolvit Facultatea de Mecanică, Secţia Maşini Termice din cadrului Institutului Politehnic Iaşi, actuala Universitate Tehnică „Gheorghe Asachi”.


Intră acum și în grupul de