USR Suceava a decis să declanșeze procedura de demitere prin referendum a primarului Ion Lungu: Suceava s-a săturat de o administrație locală neperformantă, lipsită de transparență și incapabilă de schimbare în folosul oamenilor!


Intră acum și în grupul de

Organizația municipală USR Suceava a anunțat că a decis să declanșeze procedura de demitere prin referendum a primarului Sucevei, Ion Lungu.

„După o îndelungă chibzuință, consultând opiniile societății civile, filiala municipală USR Suceava a decis începerea demersurilor pentru demiterea prin referendum a primarului Sucevei, Ion Lungu”, a anunțat USR Suceava pe pagina de socializare.

Potrivit sursei citate, „modul refractar, lipsit de transparență și flexibilitate” în care acesta conduce destinele orașului obligă organizația să înceapă un demers formal de contracarare a acestor practici totalitare.

„Sfidătoarea roată panoramica, în condițiile în care Suceava este murdară, învechită și prost gospodărită este picatura care a umplut paharul nemulțumirilor noastre și ale sucevenilor. Cei 18 ani de mandat al primarului Lungu, ani în care Suceava a ratat șansa să devină un oraș cochet, curat si modern ne obligă să spunem : Opriți-l pe Ion Lungu! Suceava s-a săturat de o administrație locală neperformantă, lipsită de transparență și incapabilă de schimbare în folosul oamenilor!”, a transmis USR Suceava.

Totodată, USR Suceava anunță că în câteva zile sucevenii vor avea ocazia să semneze pentru inițierea procedurilor de demitere a primarului care ține Suceava în alt  secol.

„Invităm lângă noi toate forțele politice și independente să semneze pentru trecerea Sucevei în secolul XXI”, a mai arătat USR Suceava.

După o îndelungă chibzuință, consultând opiniile societății civile, filiala municipală USR Suceava a decis începerea…

Publicată de USR PLUS Municipiul Suceava pe Luni, 18 aprilie 2022

Intră acum și în grupul de