Deputatul Ioan Bălan speră că după vizita la Suceava ministrul Agriculturii să anunțe și soluția pentru redeschiderea fabricilor de prelucrare a laptelui din Bazinul Dornelor: O vizită fără rezultate concrete poate fi doar strict politică, de simplu turist în Bucovina


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreședintele PNL Suceava deputatul Ioan Bălan a declarat, vineri, că se aștepta ca ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, să anunțe de la Suceava soluția pentru redeschiderea fabricilor de prelucrare a laptelui închise din Bazinul Dornelor.

„M-am bucurat de vizita ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, la Fălticeni. Mă gândesc că fermierii suceveni cu care s-a întâlnit i-au transmis nevoile imediate pentru a putea să țină piept concurenței acerbe din alte state europene mai ales că mulți ani aceștia nu au fost sprijinți corespunzător”, a spus Ioan Bălan.

El a arătat că speră că ministrul Agriculturii ar urma să anunțe și soluția pentru redeschiderea fabricilor de lapte din Bazinul Dornelor.

„Sper că unul dintre principalele obiective ale acestei vizite este ca ministrul să găsească resursele pentru redeschiderea fabricilor de prelucrare a laptelui din Bazinul Dornelor. Mă aștept ca acesta să ajungă și la Vatra Dornei unde va prezenta soluțiile necesare”, a mai declarat Ioan Bălan.

El a apreciat că dacă o asemenea soluție nu este anunțată, vizita lui Chesnoiu în județul Suceava a fost doar o excursie cu caracter politic.

„O vizită, fără rezultate concrete, poate fi doar strict politică, de simplu turist în Bucovina”, a spus Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de