Senatorul de Suceava Gheorghiță Mîndruță a semnat cererea de adeziune la PSD-surse


Intră acum și în grupul de

Senatorul de Suceava Gheorghiță Mîndruță a semnat cererea de adeziune la PSD și urmează să activeze în Senat în grupul acestei formațiuni politice, susțin surse din cadrul formațiunii.

Conform surselor politice apropiate situației, la dosarul de adeziune a senatorului Gheorghiță Mîndruță la PSD, scrisoarea de susținere a fost semnată de liderul PSD Fălticeni, primarul Cătălin Coman.

Mîndruță a fost ales senator din partea alianței USR-PLUS, iar ulterior el a fost ales președinte al organizației județene PLUS Suceava, iar apoi, după fuziunea USR-PLUS, președinte al USR Suceava.

Senatorul Gheorghiță Mîndruță a demisionat din USR în 18 august arătând că încă de la începutul fuziunii dintre USR și PLUS au existat dispute și păreri contradictorii, însă, ele au fost canalizate greșit spre conflicte interne, nu spre evoluție și transparență, așa cum ar fi fost de dorit.

„Disputele interne au fost alimentate de diverși lideri si grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale și de grup decât angajamentele luate în fața românilor. Pentru unii dorința de putere, de a deține cât mai multe ‘titulaturi’ și de a avea influență, a primat. Am constatat cu regret in ultimele luni lipsa de reacție a conducerii USR prin acțiuni concrete la problemele sesizate din filiala pe care o reprezint și nu numai. Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească”, a arătat atunci Gheorghiță Mîndruță.


Intră acum și în grupul de