PNL Suceava către PSD: Alunecați spre ridicol. Nu v-ați plictisit să stați pe margine și să comentați încontinuu orice se întâmplă bun în județ?


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizației județene PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, a răspuns, luni, organizației PSD Suceava cu un mesaj tranșant în care transmite social-democraților suceveni că deja au căzut în ridicol criticând de pe margine orice se întâmplă bun în județ.

„Nu vă dați seama că alunecați spre ridicol? Președintele Flutur Gheorghe Flutur este implicat în toate investițiile care se realizează în județul Suceava, investiții care au un singur scop, dezvoltarea județului”, arată Viorel Seredenciuc.

Secretarul general al PNL Suceava transmite celor din PSD, prin mai multe întrebări, că au devenit ridicoli cu comunicatele în care continuă să atace pe Gheorghe Flutur.

„ De ce vă deranjează că președintele Gheorghe Flutur a anunțat creșterea pensiilor cu 15%? A fost în urma unei discuții cu premierul Nicolae Ciucă. Este prim vicepreședintele PNL la nivel național și cui trebuia să ceară voie ca să anunțe că va crește pensiile cu 15%? De asemenea de ce vă deranjează că președintele Flutur este implicat în toate investițiile care se întâmplă în județul Suceava? Nu v-ați plictisit să stați pe margine și să comentați încontinuu orice se întâmplă bun în județ? Nu vă dați seama că alunecați spre ridicol?”, a transmis Viorel Seredenciuc.


Intră acum și în grupul de