Bărbat din Șcheia introdus în arest după ce și-a lovit fratele cu o halbă de bere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șcheia a fost reținut de polițiști și introdus în arest după ce s-a certat cu fratele său și l-a lovit cu o halbă de bere.

Polițiștii din Șcheia fac cercetări pentru „violență în familie” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” prinvind o agresiune de sâmbătă seara dintr-un bar din satul Sf. Ilie.

Astfel, în timp ce se afla în bar, pe fondul unui conflict verbal pe care l-a avut cu fratele său Gheorghe-Ciprian R., Florin-Lucian R. a recurs la acte de agresiune verbală la adresa fratelui său, după care i-a aplicat o lovitură cu o halbă cu bere, fratelui său, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 12-14 zile îngrijiri medicale, conform înscrisurilor medico-legale.

Totodată, actele de violență verbală și fizică exercitate asupra victimei au tulburat ordinea și liniștea publică, consideră anchetatorii.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus reținerea suspectului pe o durată de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de