PSD Suceava se plânge că nu a fost invitat la deschiderea PTF Vicov deși a fost un efort comun: Cine s-a dus să-și facă poze și propagandă la inaugurare?!? Evident că PNL-ul în frunte cu președintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a transmis, vineri, un comunicat semnat de Departamentul de Comunicare în care se plânge că nimeni din PNL Suceava nu a catadicsit să invite reprezentanții social-democraților la evenimentul de deschidere a PTF Vicovu de Sus-Crasna, deși pentru deschiderea punctului vamal a fost un efort comun al celor din coaliția de guvernare.

„Pentru PNL Suceava,  „coaliție” este atunci când alții muncesc, iar ei își asumă meritele. Spunem asta pentru că nu mai departe de ieri am avut parte de un moment important  pentru județul nostru, respectiv deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei-Vicovu de Sus-Crasna. Deși se plâng tot timpul că îi „atacăm” și că „punem bețe în roate” coaliței, nimeni de la PNL Suceava nu s-a catadicsit să ne invite pentru a participa împreună la acest eveniment (e drept că nici la altele). Ori efortul care s-a depus pentru deschiderea punctului vamal amintit, nu a fost doar al celor din PNL”, arată PSD Suceava.

În comunicat se subliniază că a fost un efort comun în care inclusiv cei de la PSD Suceava s-au implicat în acest sens.

„Și iată că a fost inaugurat. Dar cine s-a dus să-și facă poze și propagandă la inaugurare?!? Evident că PNL-ul în frunte cu președintele CJ Suceava. Ca să fim clari, noi nu luăm la mișto pe nimeni. Subliniem doar ipocrizia dumnealui”, menționează PSD Suceava.

De asemenea, social demcrații suceveni spun că dacă Gheorghe Flutur și-ar vedea de atribuțiile pe care le are și ar face ca județul Suceava să dezvolte corespunzător, ar fi primii care l-ar felicita.

„Nu dorim decât să își facă treaba. Ori să apară la modernizarea DN 29 A cu presa după el ca să creadă lumea că este meritul său, nu era treaba sa. Treaba lui sunt drumurile județene. Că se dă mare cu modernizarea drumului  județean Mălini-Slatina-Găinești, asta e de înțeles. Dar să lași, în același context, să se înțeleagă că rețeaua de apă și canalizare din comuna Slatina ți se datorează tot ție, deja e prea mult. Este meritul administrației locale, iar domnia sa știe asta!”, se mai arată în comunicat.

Mai mult, PSD Suceava se întreabă că dacă președintele PNL Suceava susține că social-democrații sunt „incorecți” în relația avută cu domnia sa, oare dumnealui ca model de „corectitudine”,  nu ar fi trebuit să spună că banii pentru modernizarea respectivului drum județean i-a primit prin PNDL 2, de la Guvernul PSD, tocmai în 2018.

„Noi credem că da. Pentru că așa funcționează o coaliție. Recunoscându-ne unii altora meritele, nu furând munca celorlalți, nici „uitând” să-i invităm pe parteneri la inaugurarea unui punct de trecere al frontierei important pentru toată țara, la care și ei și-au adus contribuția. Nu reproșăm, doar constatăm. Halal coaliție!”, a conchis PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de